Apró probléma, ami hosszútávon sok pénzt elvisz. Hogyan lehet veszekedés nélkül megoldani?
Egy ilyen egyszerű dolgot egy közepesnél valamivel rosszabb kapcsolatban is meg kellene tudni beszélni. Egy jó kapcsolatban pedig fel sem merülne, hogy ne a páromnak higgyek. Ez engem elgondolkodtat...
Én először magamban keresném az okot, hogy miért hiszem azt, amit, és miért zavar ez engem ennyire? Különbözőek vagyunk, ez csak egy a sok lehetséges hozzáállás közül. Annak nem sok értelmét látom, hogy elméleteket gyártsak, amíg nem vagyok biztos abban a részében a történetnek, amit most ténynek hiszek. (Kidobja? Nem dobja? Félreértés? Más?) Ilyen vagyok.
A Ti esetetek egyre érdekesebb... Én egyre inkább úgy érzem lehet mégis megeszi a szenyóid! Különben miért dicsérné, miért kérné hogy csináld? Lehet a kolléga a szarkeverő!? A lekváros teszt aranyos, de egyben hatásos is...:)
PRÓBÁLD KI SZERINTEM IS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!