Apró probléma, ami hosszútávon sok pénzt elvisz. Hogyan lehet veszekedés nélkül megoldani?
Reggelente veszek neki FRISS zsemlét meg felvágottat. Ha ő nem kérné minden este, hogy csináljak neki szendvicset, nem kelnék fel fél6kor. Ő kéri, minden este rákérdezek, biztos, hogy szeretné-e? Nem unja? Nem szeretne valami mást?
Hiába beszéltem vele, megsértődött, hogy ezzel megvádolom, hogy kidobja. Nem mindegy, hogy naponta 500at költ reggelire, vagy esetleg 150ből kijön.
Albérletben lakunk, ezt elfelejtettem leírni. Saját lakásra szeretnénk spórolni.
én párom se eszi meg egy ideje a szendvicset,rakhatok bele akármit...ezért előrecsomagolt péksütit kap,mindig szol előre,ha vmelyik már annyira nemtetszik neki,vegyek másmilyet...bűfébe nagyondrágák,de egy nagyobb boltban 100-as/darab körül van,és nem lesz semmi baja másnap reggelre ha este megevszem hazafele...
sztem ő is megunta a szendvicset (még otthonlaktam,anyám is állandoan azt csomagolt,hiába mondtam h nemkell,nem eszem meg...hazavittem,tüntetőleg otthon dobtam kukába,hátha észhez tér:D)
22/L
Ha azt akarod kideríteni, hogy tényleg kidobja-e, akkor mondjuk egyik nap csinálj valami nagyon borzasztó szendvicset. Mondjuk kenjél lekvárt a szalámi alá.
Ha megeszi, lehet, egyből hívni fog, hogy halló drágám, mit tettél te a szendvicsembe?
Ha nem, akkor este huncutul megkérdezheted, hogy hogy ízlett a mai szendvics? Ha bele sem szagolt, akkor szemrebbenés nélkül rávágja, hogy finom volt. Ha megkóstolta, csak nem akarta szóvá tenni hogy rossz a kaja, akkor úgyis észreveszed, hogy zavarba jön.
Tudom, kicsit gyerekes teszt, de ha a kérdező párjával ne lehet felnőtt módjára megbeszélni a dolgokat, akkor muszáj valami kis trükköt bevetni.
Valószínűleg kidobja, hisz egy kollegája mondta, aki nem tudta, hogy a szendvicseket én gyártom.
De holnap megcsinálom ezt a lekváros tesztet. Volt, hogy palacsintát sütöttem neki, azt bezzeg megette.
Nem lehet, hogy az a kolléga csak félreértett valamit? Vagy te értetted félre?
Lehet, hogy tényleg megeszi, te meg most azt hiszed átver,mert a kollégája benézett valamit...
mondd meg neki, amit hallottál, hogy a kollégája szerint kidobja a szendvicseket. Lehet, hogy majd néz nagyokat, hogy honnan vetted ezt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!