A család, a szülők hogyan dolgozzák fel, hogy ha megtudják, hogy a lányuk terhes maradt egy egyéjszakás kaland után, és a pasi nevét se tudja?
Nálunk (bp) is úgy mndják, hogy terhes maradt;)
Szülőként azon akadnék ki, hogy hova lett a tanításom..
eThát VÉDEKEZÉS nélkül volt együtt egy olyan férfival, akinek még a nevét sem tudja.. Ezen borulnék ki alegjobban.
Az, hogy egyéjszakás kaladn.. Szerintem mindenkinek legalább egyszer meg kell tapasztalnia...addig senki enm tudja mit hagyott ki(én inkább kigaytam volna, nagy hibanak könyveltem el)
Mindenki hibázhat, de ez azért nagyobb egx aprócska hibánál, mert nem vedekezett.. Hova tette az eszét a barátnőd..
A suliban mindenhol az AIDS-ről papolnak (amúgy erre van a legkisebb esélye, hamarabb kap el egynjó kis fertőzést, vagy hepaitist vagy akármit)
Akár egy gyereket..hogy leget valaki ennyire felelőtlen..
Tehát szülőként erősen javasolnám hogybne tartsa meg.
Persez itt most arról beszélek,mhogy még mi tartjuk el...
Amúgy szeribtem ha nemnígy volna be sem avatna hogy lett az a gyek, és jogom sem lenne rákérdezni..
/ ismerek olyat aki buliban felszedett valakit, mert gyereket akart..a hapsi nem tudja,nhogy van gyereke, a csaj pedig boldog egyedülállő anyuka..
érdekes, száradással ész keletkezik?
merthogy az élő lepke bemutatkozás nélkül kefél védekezés nélkül-
Annyi esze nem volt, hogy tartson magánál gumit. Idióta :/
Az ilyen inkább ne vállaljon gyereket - az emberiség érdekében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!