A család, a szülők hogyan dolgozzák fel, hogy ha megtudják, hogy a lányuk terhes maradt egy egyéjszakás kaland után, és a pasi nevét se tudja?
A havija még nem esedékes, mert múlt héten volt meg neki, aztán tegnap előtt szexelt.
A kérdés csak feltételezés, csak az esetéből kiindulva fogalmazódott meg bennem.
Nem én vagyok az a lány. :) (Ez a válasz lemaradt az előző kommentnél.)
Ha a mult héten volt a menszesze, és utána voltak együtt, és még esemény utáni tabit is bevett,akkor nem valószinü,hogy terhes.
Azt szokták mondani csendes viz partot mos.
én a kiscsaj helyében jobban félnék a hepatitistől
jah, és mielőtt megkérdezed:
- egyszeri anyasági támogatás (70valahány kiló)
- GYES (havi 28 kiló)
- családi pótlék (12600 / 13600 pénz)
Én a helyében nem csak a teherbeeséstől félnék, hanem attól is hogy összeszedett egy jó kis nemi betegséget!
Amúgy elárulom, az esemény utáni tabletta sem nyújt 100 % biztonságot. Én terhes maradtam!
Még a nevét sem tudja? Atyám, milyen elcseszett világban élünk..abortusza nem lehet ha 18 alatti, szülő tudta nélkül. Remélem nem lett terhes, és ami lényegesebb,hogy nem szedett össze semmit. És ami a legfontosabb: a kis hülye feje tanult az esetből! Én ha anya lennék, borzasztó nagyot csalódnék a lányomban, megbüntetném-e,nem tudom, nem voltam még anya..de biztos nem erre nevelném, és ezért csalódnék. Nem is tudom,akarok-e gyereket elnézve a mai generációt..
25/L
Nem a pasira nem emlékszik, csak nem kérdezte meg a nevét.
De tényleg elfajzott a világ, én annó fiatalon minden nap megdugtam a nőt, nem csak egyszer s így egy hét alatt megtanultam a nevét.
Első napokban én se emlékeztem a nevére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!