Hány évesen költöztetek külön? Albérletbe vagy a saját lakásotokba/házatokba mentetek?
18 évesen kirakott a mostohaanyám:-))
Először egy nyaralóban laktam, utána albérlet, majd 21 évesen saját lakás.
Először 19 évesen, mert másik városban kaptam munkát, de aztán fél év után hazajöttem, mert áthelyeztek a szülővárosomba. Véglegesen 21 évesen, és albérletbe. Most is albiban lakom a kisfiammal, de már a másodikat nyúzzuk.
23/L
14 eves korom ota nem szuleimmel elek. Pontosabban nem anyammal, mivel szuleim elvaltak 10 eves koromban.
Nem azert, mert ne lennek joba a csaladommal, egyszeruen igy akartam, es voltak annyira engedekenyek, hogy belementek a dologba. A tanulas nehezen ment (marmint a 4.5 feletti atlag, rossz tanulo nem voltam igy sem), korai volt onallosodnom, ebbol tanulva en a sajat gyerekemnek 18 eves kora elott nem engednem a dolgot :)
21f
21, albérlet.
Sztem ez is marad egy ideig, mert haza nem mennék már, saját meg esélytelen egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!