Az iskolába miért nem tanítják azt is meg h éljen az ember ha kikerül a nagybetűs életbe?
Kössz az utso két választ, főleg a 19.43-ast
És sztem sokan vannak még így .
Nem mindenkinek adatik meg megfelelő háttér.
Úgy könnyű.Vagy legalábbis könnyebb.
Mintha az uszást ugy oktatnák h sok sok sok elmélet és utána bedobnak a mélyvize hogy ÚSSZ!
Aztán csodálkozik a társadalom h nagyon sokan "fuldokolnak"
Miért nem az iskolába tanítanak meg"úszni" ha a szülők nem képesek rá .
erre céloztam a kérdésemmel.
Sőt ,már arra is volt példa h segitséget kértem a tanártól h kicsit figyeljen oda a gyerekemre mert abból a tantárgyból lemaradt egy kicsit erre az volt a válasz h:
Nekem az a dolgom h leadjam az órát és kész ,nincs időm nekem külön odafigyelni senkire.
És hát nem egy urinő stilusban válaszolt.
Persze vannak kivételek !
miért csodálkozol ezen, Kérdező?
válaszolhatott volna szebb stílusban is a tanár, az igaz, de ki fog ingyen a szabadidejében más gyerekével foglalkozni??
néha találni egy-két ilyen jótét lelket, de nem várhatod el tőle, hogy pluszban foglalkozzon a gyerekkel, rászánva az idejét, energiáját. neki is van bizonyára sokkal fontosabb dolga.
ha úgy vezetted volna fel a témát, hogy hajlandó lenne-e természetesen fizetségért foglalkozni vele, akkor lehet, hogy másképp reagált volna.
22.03-nak
ugy kértem meg őt h az órán segitsen neki,nem külön a szabadidejében.
A gyerekem mellet mindig volt külön tanár ha szükség volt rá.
Fizetségért. Ezekután.
Igen ,erről beszélek.
Biztos h szükség lenne gyakorlati oktatásra is az iskolában
az élet mindennapos dolgairól.Ha már otthon nem kapja meg az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!