Miért ilyen magas ebben a kategóriában a lepontozások száma?
Ahányszor benézek a családi kapcsolatok kategóriába, vagy egy tucat 0%-os válasz van, meg ilyen 30-40%-osak.
Aki végig mínuszolja a többieket, az kap valami plusz pontot a nap végén? Vagy miért jó ez neki?
"Valahogy azt képzelem, hogy a családi kategóriában irigy, megkeseredett háziasszonyok"
Nem lehet túl gazdag a fantáziád. :(
De köszönjük a troll választ, megint van mit lepontozni. (Ja és bónusz még az enyémet is.)
nekem pont mára csökkent a saját százalékom 79-re..
pedig jól tartottam előtte..
viszont érdemes megnézni a kategória toplistát.. én konkrétan a 2. vagyok most elég magas a pontozásért kapott pontjaim száma..általában a fele ennek, de meg lehet nézni az 1-t és a 3-at, hogy a pontjaik 1/3-a pontozásból ered...
tehát igen kap plusz pontot a aki pontoz, mármint ha úgy pontoz, ahogy a többiek is gondolják, viszont így sokkal lejjebb tudja húzni az adott válazst, mint a valóságban lenne.
engem csak akkor bosszant, amikor teljesen értelmetlenül teszik..
pl most 2 nap alatt kb minden válaszom 20 %-os..ami nem zavarna ha sokan nem ez alapján döntenék el, hogy milyen a válaszom.
pedig "kiteszem a lelkem" , hogy tényleg segíthessek, és jó tanácsot adjak, gyakran utánajárok a jogszabályoknak, és törvényeknek is, ha már a kérdezőnek nem sikerült.
Azt szoktam mondani, hogy ez legyen a legnagyobb örömük, vagy biztosan csak ez okoz orgazmust nekik:D
Kedves 10-es válaszoló, teljesen egyetértek veled!
De ez nem csak itt van így, hanem a való életben is. Én egy boldog házasságban élek, 15 év után is szerelmet érzek a férjem iránt, imádom a gyönyörű gyermekeimet, és szinte hülyének néznek.
A férjemnek is sokszor kedveskedek valami kis aprósággal..... megkaptam, hogy állszent vagyok, és csak megjátszom magam.
Tudom, hogy a boldogságomat írigylik, de ezért bennem nincs harag, csak sajnálom őket, mert valószínűleg ők nem ilyen életet élnek....
Egyszerűen a rosszindulat, ez egy példa volt.
Ha én valami pozitív dolgot hozok fel egy válaszomban, hogy én boldog vagyok, akkor azonnal leg vagyok pontozva.
egyébként az abszolút kedvencem, hogy teljesen véletlenszerűen megy a lepontozás, tehát tk. mindegy, mit írsz.
ilyenkor csak azt szeretném tudni, hogy a lepontozó mit szeretne olvasni, vagy mi számára az elfogadható válasz? mert hogy semmi nem jó neki
nah igen utolsó..
a vicc hogy van olyan, hogy ugyanazt írom majdnem pepitában, mint a többiek, még hivatkozom egy-választra, ami amúgy utána 80 % feletti míg az enyém kb 15%.. de volt más fordítva is:D
En ha alairom, hogy 39F az tuti, hogy 60% folott meg nem all!!! ;D
39F
"Ahányszor benézek a családi kapcsolatok kategóriába, vagy egy tucat 0%-os válasz van, meg ilyen 30-40%-osak "
Megnyugtatlak a politika topikba ugyanez van.
De szerintem a porozás hülyeség mer akár 100%-os v akár 0 úgy se kapsz semmit.
Így meg nem mind 1 :) ?
Vannak akik nem bírják a más véleményt azé pontoznak mások elvakult fanatikus hívői egy márkának (ps vs xbox) vagy pártnak, (Radikális vs Liberális) életformának.... Van aki meg csak trollkodik.
Ennyi az egész. Bár ha tippelnem kéne ezt a választ is 100 h lefogják pontozni, de kit érdekel.
Nem fogom tőle üvöltve kitépni a hajamat. Ja várj nincs is hajam :D
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!