Miért csinálhatja ezt?
Kedves kérdező
Valószínűleg elég fiatal vagy még, de ez nem arról szól, hogy titeket választ vagy a nőt. Neked ő mindig az apád marad, és mindig számíthatsz rá. A nőt sose fogja lányaként szeretni. És tudod az az igazság, hogy te nem tudod hogy a szüleid között milyen az érzelmi viszony. Biztosra veheted hogy nem a szex miatt kell neki a másik nő, hanem mert anyukáddal már nem alkotnak társas viszony. Én nem kétlem hogy anyukádnak ez mennyire fáj, de a helyzet az, hogy biztosra veszem hogy ő is tehet arról hogy eddig jutott apád. még ha nem szándékosan rontották is el a dolgokat. És abban is biztos lehetsz, hogy apukád csak és kizárólag miattad lakik még otthon, mert érzi hogy te ki vagy borulva.
Anyukád sem tudom mit gondol, de az biztos hogy ő is boldogabb lenne, ha mást próbálna keresni apád helyett, mert ez így csak kínlódás. Sokkal jobb és barátibb lehetne a viszonyuk, hogy ha külön mennének, és apukád sokszor jönne hozzátok, segítene amiben kell, és nem haragudnának egymásra a szüleid.
Én 31 éves vagyok. Számtalan olyan sztorit hallottam már, hogy megvárták a szülők, amíg a gyerek kollégiumba ment, vagy nagykorú lett, vagy érettségit, és utána apuka azonnal tűzött el. Ezt szeretnéd? ez elég szánalmas szituáció, mert senki nem teheti azt amit szeretne. Anyukád hiába ragaszkodik a férje érzelmeihez és szerelméhez, sajnos ezt nem tudjuk irányítani. Csak a barátságára számíthat apukádtól, hogy nem hagyja magára ha baj van, segít anyagilag ha kell. De ha hibáztatja és elmondja mindenféle szemét alaknak, attól nem lesz jobb, se neki, mert nem tud mással kapcsolatot kezdeni, se apádnak mert lelkiismeretfurdalása lesz (vagy szó nélkül lelép) és neked se jó, mert azt látod hogy szenvednek a szüleid. Szóval legjobb békésen elengedni.
Ha nagyobb leszel neked is lesznek olyan kapcsolataid, ahol a párod nem lesz beléd igazán szerelmes, te meg oda leszel érte. Nagyon fájdalmas erre rájönni, de sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, el kell engedni. Nem szabad elvárni, hogy a másik szánalomból, vagy kötelességből legyen veled. A kötelesség abban nyilvánul meg, hogy segít ha bajban vagy. Nem szabad, hogy sértett hiúságból hibáztasd a másikat, vagy magadat.
Szóval ne legyél kétségbe esve, próbáld megérteni apukádat, beszélgess vele, de ne vádold, akkor elmondja mi a baja.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!