Melyik lenne jobb ajándék?
Figyelt kérdés
Van egy bátyám lassan husz éves. Én 15 vagyok, nem éppen az a minta tesvériviszony van köztünk. Persze én igy is nagyon szeretem, és tudom hogy ő is engem csak nem szokta kimutatni. Na szoval azt szerettem volna megkérdezni hogy mejik ajándéknak örülne szerintetek jobban, egy olyan bluznak amire rá van nyomtatva a kedvenc kocsija(amit ténleg nagyon szeret) vagy egy olyan amelyiken mi ketten vagyunk? Vagy esetleg kerülhetne a kép nem polora hanem képkeretbe? Amugy lány vagyok :)2009. dec. 14. 13:28
1/9 anonim válasza:
Mindenképpen a polós változat, a fiúk a képkeretes ötletet nemigen díjazzák (tisztelet a kivételnek).
Egy autós polót valószínű többször is felvenne, pl. mikor a haverokkal megy sörözni, viszont ha a kettőtök képe van kinn, akkor azt csak bizonyos alkalmakkor viselné... A képetekkel azonban személyes lenne az ajándék. Úgyhogy választani csak te tudsz.
4/9 anonim válasza:
Autósnak. Ha valóban nem vállalja fel az érzelmeit, a pólót sem hordaná.
5/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, de manapság a 20 éves fiúk nem nagyon hordanak olyan pólókat ami csináltatott. Sajnos nagyon márkafüggők a fiatalok, és inkább azt nézik mi a márkája nem azt, hogy mi van rajta. Vagy nem jól gondolo?
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat akkor az autosat fogom megcsináltatni :)
2009. dec. 14. 14:07
7/9 A kérdező kommentje:
Hát szerintem hordaná :) de ha mégsem a szobájába biztos ki lesz téve :) ténleg köszönöm nagyon sokat segitettetek:)
2009. dec. 14. 14:08
8/9 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom,mennyibe kerül egy ilyen pólóra nyomtatás?
Amúgy hát az autósat többet hordaná(szerintem),viszont a kettőtök képével személyesebb lenne.
Ha nem túl drága,akár mindkettőt megcsináltathatnád neki.
9/9 anonim válasza:
Szerintem is az autós,mert azt gyakrabban hordaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!