Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Illetlenség lenne, ha nem...

Illetlenség lenne, ha nem mennék meglátogatni az anyósomat?

Figyelt kérdés

Anyósom kórházban van, ott ahol én dolgozom.

Nem igazán vagyunk jóban, nem is járok hozzá.

Szerintetek ciki lenne, hogy mivel ott dolgozom ahol ő fekszik nem látogatnám meg?

2014. márc. 8. 17:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Szégyen lenne, remélem nem fiad lesz vagy van és jobb anyóst kap mint te leszel majd.
2014. márc. 8. 18:37
 12/21 anonim ***** válasza:
63%

Kicsit hisztérikus vagy. Feltételezem ide vezethető vissza a probléma is anyóssal.

De a kérdésre a válasz, ha nem próbált meg élve elásni azért illene megkérdezni, hogy hogy van.

2014. márc. 8. 19:14
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
Végre eláshatnátok a csatabárdot: ebédszünetben beugrasz egy tálca sütivel, pár szál virággal (biztos van a kórház ajándékboltjában) és akkor tuti vége a mosolyszünetnek. A párod is boldog lesz.
2014. márc. 8. 19:15
 14/21 anonim ***** válasza:
Irtó nagy bunkóság lenne, de vannak ilyen emberek, az én sógornőm is ilyen. A párod majd megszokja, hogy ilyen "furcsa" vagy...
2014. márc. 8. 20:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem kellene ismeretlenül ítélkezni. Nem tudjuk, mi történt a kérdező családjában. Alapjáraton valóban illetlenség nem meglátogatni egy családtagot, ha kórházban van (főleg helyben), de tud egy ember olyat tenni a másikkal, ami indokolhatja ezt a hozzáállást. Amíg nem ismerjük teljes mélységében a helyzetet, ne ítélkezzünk senki felett.
2014. márc. 8. 21:13
 16/21 anonim ***** válasza:
13%
Mégis mi olyan tud tenni egy anyós, most komolyan utolsó?
2014. márc. 8. 21:17
 17/21 anonim ***** válasza:

Pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..

De nézz csak körül itt a családi kapcsolatok témakörben. Nem tudom, nem tudhatom, hogy a kérdezőnél mi a helyzet, de nem szentek között élünk, történnek durva dolgok családon belül is.

2014. márc. 8. 21:22
 18/21 anonim ***** válasza:
62%
16: rengeteg mindent. Ne akard megtudni...
2014. márc. 8. 21:22
 19/21 anonim ***** válasza:
26%
Jó a nagymamához alapítottak családot és egy kicsit elege lett a nagyinak aki 1x éve együtt lakik velük. Ebben pl a szülők pont ugyan olyan hibásak,mint a nagyi.
2014. márc. 8. 21:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy rengeteg rosszat tud tenni egy anyós, de én arra is sok példát látok, hogy az anyós tök normális, a menye mégis utálja. Más magyarázatot pedig nem látok rá, minthogy az anyós fiacskáját a saját személyes tulajdonának tekinti. Ezek aztán durván ki is használják az anyóst, miközben megvetik és utálják. Az ilyeneknek azt tudom kívánni, hogy legyen sok fiuk, akik ugyanilyen szemét menyeket választanak mint ők.
2014. márc. 8. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!