Férjem korházban volt, anyós egyszer ment meglátogatni?
Figyelt kérdés
Nem lakik messze, aktív 50 éves és semmire nem méltatja a fiát. Nem kell vigyen semmit, nem kell rá mosson, csak hívja fel,kérdezze meg hogy van.
A kapcsolatuk jó, a férjem sokat segít nekik, fát vág, sokszor főzök is nekik,mivel gyesen vagyok, nem gondoltam, hogy rá se néz.
Fordított helyzetben hogy lesz, erre nem gondol?
2013. febr. 25. 18:40
1/14 anonim válasza:
Mennyi ideig volt kórházban?..
2/14 A kérdező kommentje:
Egy hétig, azóta itthon sem volt egyszer sem.
2013. febr. 25. 18:41
3/14 anonim válasza:
Biztosan a férjed mondta neki, hogy ne menjen be mert lassan úgyis megy haza.
Nem kell egyből az anyóst mindenféle szörnyetegnek kikiáltani.
4/14 A kérdező kommentje:
A férjem nem mondott neki semmit, tőlem kérdezte, hogy engem hívott e az anyja, mert őt biztos nem akarta zavarni.
2013. febr. 25. 18:44
5/14 anonim válasza:
Vagyos most otthon ápolód a férjed?
6/14 anonim válasza:
És egyébként milyen gyakran hívja, látogatja?
7/14 A kérdező kommentje:
Igen, fekszik! De minek ez a sokkérdés,jössz leellenőrizni?
2013. febr. 25. 18:45
8/14 A kérdező kommentje:
Hetente többször is hívogatja, hogy ez kellene, vagy az, vagy épp megoldani valamit, elvinni valahová és folytathatnám.
2013. febr. 25. 18:46
9/14 anonim válasza:
Miért nem beszéli ezt meg egymással a férjed és az édesanyja ? Lehet, hogy ők ebből nem csinálnak gondot.
10/14 anonim válasza:
"De minek ez a sokkérdés,jössz leellenőrizni?"
Kénytelenek vagyunk mi kérdezni mert magadtól semmit nem mondasz, csak hogy a gonosz banya nem látogatta meg a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!