Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem korházban volt, anyós...

Férjem korházban volt, anyós egyszer ment meglátogatni?

Figyelt kérdés

Nem lakik messze, aktív 50 éves és semmire nem méltatja a fiát. Nem kell vigyen semmit, nem kell rá mosson, csak hívja fel,kérdezze meg hogy van.

A kapcsolatuk jó, a férjem sokat segít nekik, fát vág, sokszor főzök is nekik,mivel gyesen vagyok, nem gondoltam, hogy rá se néz.

Fordított helyzetben hogy lesz, erre nem gondol?

2013. febr. 25. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
KEves az informacio, hiszen nem tudhatjuk, hogy milyen a kapcsolat koztuk? Javasolnam, hogy ne szolj ebbe bele, a ferjednek az anyukaja, s nem biztos, hogy ebbol most nagyobb ugyet kellene csinalni, nem tudni, hogy a ferjed miert volt korhazban pl.? NEm szabad most a regi esemenyeket felhozni, mivel ennek ehhez semmi koze! EGy csaladon belul termeszetes az egymas segitese, s jelen esetben nem tudni, hogy az anyuka miert nem ment tobbszor, aktiv, viszont barmi kozbe johetett, mivel a fia nem volt sulyos beteg, igy elfogadhato ez az eset, hiszen egy betegnek pihenesre, gyogykezelesre van szuksege, nem latogatokra, foleg most, hogy virus van!
2013. febr. 25. 19:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Minket be sem engedtek a múlt héten a kórházba, mert látogatási tilalom volt az influenza miatt. Abban a kórházban nem volt ilyen?
2013. febr. 25. 19:05
 13/14 anonim ***** válasza:
48%

Kedves Kérdező!

Én meg sem lepődök...

Apukám súlyos beteg (SM-es). A nyáron olyan állapotba került, hogy mozogni sem tudott, én vittem ki a wc-re, én tettem fel a lábát az ágyra stb. Szóval anyukám meg én...

Az anyja be sem jött a kórházba 1x sem...A saját anyja...

nem beszélve arról, hogy volt is abban az időszakban a városban 3x-4x is...

Mikor valaki kérdezte tőle, hogy van apukám, azt mondta JÓL. (Miközben mozogni nem tudott 46 !!! évesen...)

Azóta egyszer sem találkoztam nagyanyámmal, de nem is akarok, mert nem sok szépet tudnék mondani neki...De majd egyszer megfordul a kocka, biztos vagyok...és akkor ő egyedül lesz...

2013. febr. 26. 11:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Sajnos ezek szerint csak a segítséget várják el, visszafelé ez nem fog működni akkor sem, ha nektek lenne szükségetek segítségre. Sajnálom.
2014. márc. 9. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!