Miért ilyen rossz az életem? Mit tegyek? Nem birom
1. 17 evesen mar vallalhatsz nyari munkat, abbol keresett penzbol vegyel magadnak mas ruhat.
2. A szuleid kapcsolataval nem tudsz mit kezdeni, sajnos ezt ateled.
3. Azt a lanyt epitsd le, es baratkozz masokkal.
4. Aki csak egyejszakat akar toled, azt zavard el, te tobbet ersz minden strigulanal. Nekem is 19 evesen lett parkapcsolatom eloszor, akkor vesztettem el. Semmit nem veszitesz, ha megvarod a megfelelo idot es a megfelelo embert.
A vastag combot es szeles csipot az erett ferfiak imadjak, csak a tinifiuknak kellenek a deszkak :D legy buszke a noies alakodra, es fogadd el, szeresd magad igy, ahogy vagy. Ha megszereted magad, jonnek majd azok is, akik ertekesek.
"A vastag combot es szeles csipot az erett ferfiak imadjak, csak a tinifiuknak kellenek a deszkak :D"
Épp ellenkezőleg, kisasszony! A tinifiúk bármilyen lyukba bedugják, csak egér ne másszon ki belőle, az érett férfi viszont -hacsak nem kifejezetten a túlsúlyos nő az ideálja- már nem fekszik le bárkivel, csak mert az illető kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!