Mit tegyek? Elmondjam apámnak vagy ne? LÉCCI SEGÍTSETEK!
Pár hete derítettem ki hogy anyám csalja apámat (nagyon brutálisan) már minimum 1 éve... Ketten vagyunk gyerekek, (ikrek) eddig csak én tudom, meg két barátom. Nem tudom hogy mit tegyek, mert csak apámon nemhiszem hogy ketten meg tudnánk normálisan élni és egyikünk sem akarná szerintem hogy ezek után anyánkkal éljen. Egyébként teljesen véletlenül tudtam meg, és utána nyomoztam amiből kiderült hogy biztosan csalja apámat, aki egyébként kedves és sokat dolgozik hogy a család jól éljen. Nem értem hogy a szemét anyám miért csinálja ezt. Sajnos megteheti, mert munka miatt elmehet 1-2 havonta 4-5 napra abból max fél nap a munka... Kiderült az is hogy tudja a pali hogy van gyereke anyámnak, és nem zavarja őket. A helyzetet elnézve azt akarnám hogy anyám elmenjen, mert még ráadásul csak akkor nem dühös amikor a palijával beszél, vagy bármit csinál.
KÉRLEK SEGÍTSETEK!
14/F
Szia!
Nagyon sajnálatos, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de mint nő, anyukádat is megértem. A szexualitás az ember alapvető szükséglete, s ha azt már nem kapja meg egy házasságban (mert mondjuk a párja 15 évvel idősebb és már nem képes megadni ezt), akkor kénytelen valahol "kárpótlást" keresni. Én úgy gondolom, hogy ettől még szereti apukádat, és talán azért nem mondja el neki, mert nem akarja megbántani. Szerintem te se tedd, inkább anyukáddal ülj le beszélgetni erről és a jövőről.
Szerintem anyudnak mondd meg, hogy tudod, hogy megcsalja apudat. De apudnak ne szoljal! Szerintem tudja, erzi o ezt, de nem akar elvalni. Inkabb homokba dugja a fejet, nem vesz rola tudomast.
De az is lehet persze, hogy nem tudja, hogy anyukad massal szexel. Mert gondolom, hogy foleg a szex kell anyukadnak, hiszen apukad idosebb azt irod, hogy 15 evvel. Ez sok. Es ha kedves apukad, akkor miert csalna meg anyud? Nyilvan csak a szex kell neki.
Szerintem ne szolj apudnak, mert ha nem tud rola, ne fajditsd a szivet. Ha pedig tudja o is, akkor meg lehet hogy olyan josagos, hogy megengedi ezt anyudnak.
Mit tegyel? Anyuddal beszeljel!
elmondtam de csak rosszabb lett,
azt mondta h nem mondhatom el apámnak, mert "kirak".
ami nemtom hogy falun hova, de most mivan??
Szóval beszéltél anyuddal? De ezt nem értem. Ki rak ki kit?:D
Apud fog téged kirakni, vagy anyud?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!