Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Otthagytam me reggel a párom...

Otthagytam me reggel a párom 6 év után eljegyzéssel kitüzött esküvöi dátummal! Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Semmit nem érzek, de tovább nem birtam, kiszöktem az ajton, amig ö nem volt otthon, mivel másik városban volt ez az egész hivtam anyuékat..21 éves vagyok.. rakás cucom ott maradt, a lényeges dolgokat elhoztam..valaki hasonlo helyzetben volt vagy van? Hogy alakult az életetek?

2014. márc. 7. 10:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
adj időt,21 vagy még ha nem sikerül rendezni,tervezz mással.persze,ha 6évig kibírtad mellette,akkor nem kéne csak úgy feladni,legalábbis nekem meg úgy nem kéne valaki,hogy előtte már volt valakije hosszabb távon.
2014. márc. 7. 11:06
 12/20 anonim ***** válasza:
98%

15 évesen választottál. Éppen idejében ismerted fel, hogy rosszul. Meg kell oldanod, hogy el tudd hozni a cuccaidat. Ehhez segítség lehet szülő, barátok.

Megértem, ha félsz egy esetleges találkozástól, agresszivitástól.

Bizonyára már feltűnt neki, hogy nem vagy található.

Várd meg, míg felhív és mondd meg neki, hogy mikor fogsz menni a cuccaidért. Közöld, hogy nem leszel egyedül, és ha nem akar további konfliktust, akkor vagy ne legyen otthon. Ha akarod, elmagyarázhatod neki, hogy mitől romlott el véglegesen a kapcsolatotok, (viszont a telefont bármikor leteheted)

Az ígérgetéseket pedig nem kellene elhinni. Felnőtt ember alapjaiban nem változik. Ha zsarnok volt, az is marad.

Keress egy kedves, rendes fiút, akivel boldogan élhetsz!

Sok sikert!

2014. márc. 7. 11:10
 13/20 anonim ***** válasza:
81%

fogod magad este a dolgod végeztével hazamész..

ha nincs otthon a vőlegényed, akkor elkezdesz összepakolni, vvigyél dobozt.. ha hazaér, akkor leültök elmondod hogy ezt nem bírod, így nem is szeretnél házasodni... szerzel fuvart és elviszed a cuccaid

ennyi

2014. márc. 7. 11:26
 14/20 anonim válasza:
87%

A #12-vel maximalisan egyetertek.

Ha nem birod tovabb, hat menj, inkabb most, meg van lehetoseged, te dontesz.

En is voltam hasonlo helyzetben, de nem hallgattam a sajat felelmeimre es belementem a hazassagba. Majd jo lesz, majd valtozik... most valok.

Ha egy picit is bizonytalan vagy, lepj tovabb! Mindenki elott ott a lehetoseg, es hidd el, te sokkal jobb helyzetben vagy meg!

En is nagyon feltem attol, hogy mi lesz most, de dontottem, tovabblepek. Nem akarok egy boldogtalan kapcsolatban elni evtizedeken at. Sokan elitelnek ezert, hat csak tegyek. Hiaba mondjak annyian az ellenkezojet, van amit nem lehet megoldani es ez nem akarat kerdese.

Nyugodj meg, minden rendben lesz!

2014. márc. 7. 16:52
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.. nagyon igyekszem anzuék meg a tesom is nagyon mellettem vannak, csak én érzem annyira elveszettnek magam, hogy nemtudom merre hogyan tovább...
2014. márc. 7. 18:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Szülői vagy baráti kísérettel menj vissza a holmijaidért,közöld vele,hogy vége,és hogy miért.Veszekedésbe semmiképpen ne menj bele,maradj higgadt!Zárd le ezt a nyűglődést,mert semmi értelme nincs.Most még választhatsz,kereshetsz helyette olyan embert,aki tisztel és megbecsül.Ne pazarold az idődet ilyen fiatalon olyasvalakire,aki nem érdemli meg,és aki mellett nem vagy boldog.
2014. márc. 7. 19:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Mi történt, hogy oldódott meg?
2014. szept. 25. 10:58
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát azota alakult az életem, elég sokat! :) tultettem magam rajta és ujra párkapcsolatban vagyok! :) most alakulgat a dolog, szépen lassan nem sietjük el.. munkáim is voltak, csak sajnos szezon jellegüek..de nem adom fel.. a lényeg, hogy jol vagyok vannak céljaim az életben, amik már haladnak is, vannak olyanok is amik csak tervben vannak... nagyon nagy trauma volt ez nekem is és a családomnak is, de tul fogunk jutni ezen is..nem mondom, hogy mindig minden happy körülöttem,de az,hogy folyamatosan megalázott bántott ö is és a családja is semmibe vett nem kezelt nöként attol minden jobb! :) a jelenlegi párom oda van értem (remélem :P ) hétvégén találkozun, szépen viselkedik velem, szépen beszél hozzám megérint megsimogat rengeteg törödést kapok töle :)
2014. szept. 25. 11:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Örülök Neked! :) Hogy sikerült elhozni a cuccaid? Megértette, hogy miért nem akarsz vele maradni?
2014. szept. 25. 11:23
 20/20 anonim ***** válasza:
12 vagyok Örülök, hogy tudtad rendezni az életedet!
2014. szept. 25. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!