Csakegylany1997 kérdése:
Mit tehetnek? Baratommal tobb mint egy eve egyutt vagyunk, anyam viszont yahoo messengeren keresztul mindent lead a volt baratomnak aki szeretne meg mindig visszakapni.
Figyelt kérdés
Lattam a beszelgetesuket es anyam leirta neki hogy mikor hol voltam kivel es hogy miert nem vettem fel a telefont mikor hivott a volt baratom, aki szet akarna valasztani a mostani baratomtol. Kisse elkeserit a dolog. Mikor elmondtam mindezeket anyamnak azt mondta hogy tobbet nem ir neki es hogy csak szivatta. De viszont ma reggel lattam hogy ujra irt neki. Mit tehetnek? Mit mondhatnak anyumnak, akiven mar nem tudok anyira megbizni mint eddig?2014. márc. 6. 06:37
11/12 anonim válasza:
Anyád beteg,ha ilyennel akar szivatni..őszintén hány éves:4 vagy 40+?
12/12 anonim válasza:
Meséld el anyádnak, hogy feljelented az exedet zaklatásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!