Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ingázás vagy költözés -...

Ingázás vagy költözés - hogyan lehetne megoldani?

Figyelt kérdés

Bp mellett lakunk egy kisvárosban a párommal.

Neki Budapest szélén van viszonylag jó állása, kocsival jár, nekem helyben van egy rossz állásom, jobbra csak Budapesten lenne lehetőség, de a címem miatt hátrányban vagyok és minimum 2x1,5-2 órát kellene ingáznom. Csak a páromnak van kocsija, Bp pereméig megy és nem fix időpontra jár, nem tudna elvinni.

Én örülnék ha elköltöznénk, ő viszont jól érzi így magát és nem szeretné feladni a lakást (ő örökölte, nyilván nekem nincs beleszólásom mit csinál vele, de attól még nem vagyunk ideláncolva), a rokonait, barátait, a szülővárosát. Én viszont a hozzáköltözésemmel épp ezeket adtam fel.

Próbáljam meg meggyőzni, vagy nyugodjak bele, hogy manapság sok ember órákat ingázik a munkájába? Ha egyáltalán felvesznek, és ha nem jönnék ki rosszabbul az útiköltség miatt, mint amennyit most kapok.

2014. márc. 4. 18:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Én így nagyon hamar találtam állást, előtte viszont be sem hívtak... Egyébként ehhez tényleg semmi közük normális esetben, nem kell emiatt rosszul érezni magad. Ha rákérdeznek az interjún, mondd azt, hogy épp tervezel beköltözni Bp-re. Nem éppen a legszebb dolog, de sajnos ez van, mindenki pénzből él. Az sem szép dolog, hogy eleve kiszórnak azért, mert nem Bp-n laksz, pedig simán be tudnál járni időre. Később nem fog érdekelni senkit úgysem, amíg időben megjelensz a munkahelyeden.
2014. márc. 4. 22:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyan ez a helyzet, annyi különbséggel, hogy csak 40km-rel szeretnék arrébb költözni, vissza a szülővárosunkba, mindkettőnknek ott van a családja, nekem ott lényegesen jobban fizető munkám is lenne. Férjem járhatna autóval, mert fizetik. Itt gyk-n mégis én voltam a szemét dög, hogy költözni akarok, mert szerencsétlen nehogy ingázzon. Pedig az csak napi 2* 40perc, dugó sincs. Most meg kb. 2*20perc, amit a bejárással tölt. Na, most akkor kinek van igaza??

Te épp az ellenkezőjét írtad le, te is le lettél szólva, én is... mert persze, csak a nőknek kell nyelni...

Nekem szakmai fejlődés itt 0, diplomával 68e FT-ot keresek... nem folytatom :(

2014. márc. 5. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!