Ingázás vagy költözés - hogyan lehetne megoldani?
Bp mellett lakunk egy kisvárosban a párommal.
Neki Budapest szélén van viszonylag jó állása, kocsival jár, nekem helyben van egy rossz állásom, jobbra csak Budapesten lenne lehetőség, de a címem miatt hátrányban vagyok és minimum 2x1,5-2 órát kellene ingáznom. Csak a páromnak van kocsija, Bp pereméig megy és nem fix időpontra jár, nem tudna elvinni.
Én örülnék ha elköltöznénk, ő viszont jól érzi így magát és nem szeretné feladni a lakást (ő örökölte, nyilván nekem nincs beleszólásom mit csinál vele, de attól még nem vagyunk ideláncolva), a rokonait, barátait, a szülővárosát. Én viszont a hozzáköltözésemmel épp ezeket adtam fel.
Próbáljam meg meggyőzni, vagy nyugodjak bele, hogy manapság sok ember órákat ingázik a munkájába? Ha egyáltalán felvesznek, és ha nem jönnék ki rosszabbul az útiköltség miatt, mint amennyit most kapok.
Nálunk ugyan ez a helyzet, annyi különbséggel, hogy csak 40km-rel szeretnék arrébb költözni, vissza a szülővárosunkba, mindkettőnknek ott van a családja, nekem ott lényegesen jobban fizető munkám is lenne. Férjem járhatna autóval, mert fizetik. Itt gyk-n mégis én voltam a szemét dög, hogy költözni akarok, mert szerencsétlen nehogy ingázzon. Pedig az csak napi 2* 40perc, dugó sincs. Most meg kb. 2*20perc, amit a bejárással tölt. Na, most akkor kinek van igaza??
Te épp az ellenkezőjét írtad le, te is le lettél szólva, én is... mert persze, csak a nőknek kell nyelni...
Nekem szakmai fejlődés itt 0, diplomával 68e FT-ot keresek... nem folytatom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!