Nem tudom tűrni, h anyukám tönkretegye a hugomat! Mit tehetek?
A mai nap volt a tetőpont, vagyis nagyon remélem, h ezt már nem lehet fokozni, ami a mi családunkban történik!Nagyon röviden annyi, h anyukám MINDENT de tényleg mindent megenged a 15 éves hugomnak, aki természetesen nem angyal! Egyszerűen nem tud neki parancsolni, nem egyengetni a helyes útra(nem tudja), vagy tanácsot adni neki semmit, amit egy jó anyának kötlessége lenne. És nem éri fel ésszel, h nem azzal tesz neki jót, ha pl. elengedi mindenféle bulikba, ahol ki tudja mit tesz magával, vagy mások mit tesznek vele!Ma pl. adott neki pénzt a buli előtt alkoholra. Na ez kiverte a biztosítékot!!!Előttem el akarták titkolni, de nem tudták, mert meghallottam, h egy kocsmában fogja megvenni!Hiába beszélek anyával, nem hallgat rám egyáltalán!Tehetetlen vagyok!Már azzal próbálkoztam, h finoman ilyen családi összejöveteleken próbáltam a családtagjaimat bevonni az ügybe hátha ők segítenének tanácsokkal, vagy rájuk jobban hallgatna anya. De utána megint csak én leszek a hibás, h őket minek kell ebbe beavatni stb., meg én leégetem őket!A hugomnak szeptembertől szerzett jegyei között alig van olyan ami nem 1-es!Trehány, rendetlen és reggeltől estig csavarog!De anyát nagyon tudja manipulálni.szuper!Van 1 jó tulajdonsága!
Apát úgy tudom bevonni ebbe az egészbe, ha elmondom a kiderült piszkos ugyeit a hugomnak, akkor azokon természetesen jól felhúzza magát, és volt kb 3-szor h. iszonyatosan megverte4Ez is egy jó megoldás. igaz?
Szóval teljesen padhelyzet!
Megpróbálhatsz beszélni anyukáddal,de szerintem apukád az,aki valamit elérhet.
Magyarázd el neki,hogy nem a verés a megoldás,viszont simán megtilthatja a bulikat,amíg a húgod nem javít a jegyein.Ha látja a testvéred,hogy nem szimplán eltíltva van,hanem teljesítenie kell,akkor észbekaphat.
Leírnád azokat a tippeket?Csak kíváncsi lennék rájuk!
Egyébként köszönöm mindeniki válaszát!:)
Megint aki előző kettőt irta az vagyok :
Szerintem valahol anyud gyerekkorába kellene keresni az okot.Nem pedig a jelenbe,hogy miért engedi meg. Oka biztos van rá. Remélem minél hamarabb kiderül. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!