Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom tűrni, h anyukám...

Nem tudom tűrni, h anyukám tönkretegye a hugomat! Mit tehetek?

Figyelt kérdés

A mai nap volt a tetőpont, vagyis nagyon remélem, h ezt már nem lehet fokozni, ami a mi családunkban történik!Nagyon röviden annyi, h anyukám MINDENT de tényleg mindent megenged a 15 éves hugomnak, aki természetesen nem angyal! Egyszerűen nem tud neki parancsolni, nem egyengetni a helyes útra(nem tudja), vagy tanácsot adni neki semmit, amit egy jó anyának kötlessége lenne. És nem éri fel ésszel, h nem azzal tesz neki jót, ha pl. elengedi mindenféle bulikba, ahol ki tudja mit tesz magával, vagy mások mit tesznek vele!Ma pl. adott neki pénzt a buli előtt alkoholra. Na ez kiverte a biztosítékot!!!Előttem el akarták titkolni, de nem tudták, mert meghallottam, h egy kocsmában fogja megvenni!Hiába beszélek anyával, nem hallgat rám egyáltalán!Tehetetlen vagyok!Már azzal próbálkoztam, h finoman ilyen családi összejöveteleken próbáltam a családtagjaimat bevonni az ügybe hátha ők segítenének tanácsokkal, vagy rájuk jobban hallgatna anya. De utána megint csak én leszek a hibás, h őket minek kell ebbe beavatni stb., meg én leégetem őket!A hugomnak szeptembertől szerzett jegyei között alig van olyan ami nem 1-es!Trehány, rendetlen és reggeltől estig csavarog!De anyát nagyon tudja manipulálni.szuper!Van 1 jó tulajdonsága!

Apát úgy tudom bevonni ebbe az egészbe, ha elmondom a kiderült piszkos ugyeit a hugomnak, akkor azokon természetesen jól felhúzza magát, és volt kb 3-szor h. iszonyatosan megverte4Ez is egy jó megoldás. igaz?

Szóval teljesen padhelyzet!

2009. dec. 12. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálhatsz beszélni anyukáddal,de szerintem apukád az,aki valamit elérhet.

Magyarázd el neki,hogy nem a verés a megoldás,viszont simán megtilthatja a bulikat,amíg a húgod nem javít a jegyein.Ha látja a testvéred,hogy nem szimplán eltíltva van,hanem teljesítenie kell,akkor észbekaphat.

2009. dec. 13. 12:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 éves vagyok,és sajnos megértem anyukádat.Biztos van valami oka,amiért megenged neki mindent.Próbáld meg kideríteni,hogy miért van neki minden megengedve.Nekem van egy két tippem,de nem ismerem anyukádat.
2009. dec. 13. 13:45
 13/17 A kérdező kommentje:

Leírnád azokat a tippeket?Csak kíváncsi lennék rájuk!

Egyébként köszönöm mindeniki válaszát!:)

2009. dec. 13. 21:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem ismerem édesanyádat,ezért konkrét okot nem tudok mondani.De nem lehet pl az,hogy édesanyádnak ez nem volt meg engedve akkoriba? és most a lányát nem akarja ugy látni,ahogy most neki áll az élete? De igy visszagondolva ez hülyeség,mert akkor neked miért nem engedte meg. Vagy valami gyerekkori gond,édesanyád egy testvére pl.akinek nem volt ez megengedve és rosszra fordult. Én ilyesmikre gondoltam.
2009. dec. 14. 20:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok : szval ha van édesaánydnak testvére ,DE nem volt elengedve buliba,és nem élhette a bulizós életét,és valami olyat tett,ami anyudba nagyon megmaradt.
2009. dec. 14. 20:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Megint aki előző kettőt irta az vagyok :

Szerintem valahol anyud gyerekkorába kellene keresni az okot.Nem pedig a jelenbe,hogy miért engedi meg. Oka biztos van rá. Remélem minél hamarabb kiderül. Sok sikert.

2009. dec. 14. 20:25
 17/17 A kérdező kommentje:
nekem is megengedte a bulizást, de én jó tanuló voltam.Elvégeztem egy főiskolát, szóval velem nem volt gondja!
2009. dec. 14. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!