Követelhet a párom volt élettársa több gyerektartást?
Ha nappalitagozaton tanul amíg a első kepesítést megszerzi, de max 25 éves korig 18 év felett rokontartást kell fizetnie, kivéve, ha érdemtelenné válik a gyerek.
Ha elmegy a bíróságra ennel többet ítélnek meg....
Azért kérdeztem, hogy van-e határozat, mert ha van, akr az ítélet hozataltól 2 év, ha nincs, akkor akár most meadhatja az igénylést
Utolsó, azért nem ilyen egyszerű..
Te is ott voltál, amikor az a gyerek elkészült.. Hiába nem vágyon egy gyerekre, nem biztos, hogy képes vagyok elvetetni... Utána én szívok, mert ha 2-en vállaljuk tisztességgel fel tudom nevelni egyedül( mármint anyagilag egyedül nagyon sok egy gyerek,nfőleg, ha az ember nem számít rá, nem készült előre, mert nem tervezte) ..
Nem vagyok abortusz ellenes, de melletet sem vagyok...meg tidom érteni azt, hogy van aki nem képes rá.. Tudod a férfiakat nem olyan szinten terheli ez a döntés mint a nőket.... De duplán rossz, hiszen a férfi akármt akar a nő dönti el mi lesz... Hiába nem akarja a férfi.. De ha akrja sem tehet semmit, ha a nő nem...
Alapvetően egyetértenék veled, hogy egyedül válllata, akkro hajrá...de ez nem mindig van így...
A gyereket 2-en hozták össze, ketten felelősek érte...
Úgyhogy amit ajánlani tudok anak aki nem akar gyereket: VÉDEKEZZEN inkább duplán, de tuti ne hagyja a másikra....dupla védekezéssel mr csak nincs akkora esély egy baleset..
Kérdezőnek:
Annál többet úgysem kap amennyi jár
Követelhet, de nem biztos hogy megkapja..
Ha nincs állandő jövedelme, akkro ennél több nem lesz..
És még a perköltséget is a perindítő fizeti, ha elveszti...
Papírozzák le mert csak űgy szóban megegyezni nem jó móka, mert fél évre visszamenőleg is követelhet, ha nincs nyoma, az eddigi fizetésnek...
13.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!