Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki érzi úgy jelenleg, hogy...

Ki érzi úgy jelenleg, hogy megkönnyebbült azzal, hogy szíkított a párjával?

Figyelt kérdés
Én éppen így érzek. Sokáig szingliskedtem, majd párkapcsolatom lett. Egy ideig jó volt, aztán egyre rosszabb, a szakítás pedig megkönnyebbülést hozott számomra.
2009. dec. 11. 22:45
 1/7 A kérdező kommentje:
SZAKÍTOTT, elütöttem a billentyűt
2009. dec. 11. 22:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is megkönnyebbültem, amikor vége lett az előző kapcsolatomnak. A végére már csak kínlódás volt az egész, én legalábbis úgy éreztem. Persze ő nem, de ez mindegy.

Sokkal jobban éreztem magam nélküle, egy percig nem bánom, hogy vége lett.

2009. dec. 11. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez volt. Úgy megkönnyebbültem. Sokkal jobb volt nélküle, mert csak kínlódtam. Pedig paráztam, hogy szar lesz, de jó, hogy megszabadultam tőle.
2009. dec. 11. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez volt az előző kapcsolatommal.

egy csepp könnyet sem ejtettem érte, az első pillanattól kezdve felüdülés volt, hogy végre szabad vagyok.

Igaz, akkor abban a kapcsolatban nem lehettem önmagam.

Ma már ez másképp van szerencsére.

2009. dec. 11. 23:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Megkönnyebbültem de nem azért mert szerettem borzasztóan, hanem mert a körülmények sok macerát okoztak. Amit nem sajnálok csak megterhelő volt. Inkább később jöttem rá, hogy kicsit egyszerűbb most.
2009. dec. 11. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ééééén!!!!! Egy olyan embernek adtam ki végül az útját, aki a világon minden téren korlátozni akart (több-kevesebb sikerrel), olyan dolgokban, hogy pl. nem is köszönhettem a barátaimnak, nem ehettem olyan ételt, amit én szerettem, mert ő nem szerette, letörölte a gépemről az olyan zenéket, amik neki nem tetszettek, stb. És hozzáteszem, hogy nem egy kamasz fiúról van szó, hanem egy 28 éves állítólag felnőtt emberről.
2009. dec. 12. 02:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó!!!!

Mintha az én exemet irta volna le,

Dettó ugyanezt érzem!!! :)

21/L

2018. jan. 28. 12:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!