Na az a helyzet hogy anyu 56 éves tele van stresszel az élete.Van egy hülye bátyám ő beteg skizofrén.Anyut halálra idegesíti.Meg így a családból mindenki folyton szidja senki nem akar neki sose segíteni.Van neki egy betegsége nem tudom pontosan mi a neve de olyan hogy a testébe az összes izület teljesen tönkre fog menni mindennap fáj neki mindene olyan rossz nézni,esküszöm annyira beesettek neki mindennap a szemei olyan ijesztő.Néha úgyveszem észre mintha semmi élet nem lenne benne.Nagyon félek.Hiszen már benne van a korba+ ez a stresszes élet.Szerintetek mit tudnék tenni hogy ezen az egészen változtassak???
16 éves lány
2009. dec. 11. 21:48
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi lehet hogy a kérdés nem ide tartozik,de nem tudtam máshova írni.
2009. dec. 11. 21:49
2/6 anonim válasza:
Próbáld egy kicsit kizökkenteni a taposómalomból, szervezz pár programot, vidd el olyan helyekre, amelyekről tudod, hogy érdekelné őt, stb. Próbáld meg egy kicsit színesebbé tenni, feldobni az életét... és beszélgess vele sokat.
2009. dec. 11. 21:56
3/6 anonim válasza:
Kezelik édesanyádat? Mert itt lenne a kulcs. Ha igen, mire lehet számitani. Ha nem, azonnal forduljon orvoshoz és nem utolsó sorban: ha tudja pontosan, mi a betegsége, alternativ gyógymódokat is kellene keresni. Sajnos sokszor ma már nem elég az orvostudomány, muszáj, hogy az ember egyéb módszerekhez is forduljon. A skizofrénia bizonyos fajtáival nagyon nehéz együttélni, mégis fel kell vállani a családban történő gondozást. Segits neki mindenben és vigasztald őt!
2009. dec. 11. 21:59
4/6 A kérdező kommentje:
Igen gyógyszert szed de semmi javulás.Nemtudom masszírozni lehetne ezzel az izületi betegséggel?? mert arra gondoltam hogy befizetnénk karácsonyra masszőrhöz.
2009. dec. 11. 22:04
5/6 anonim válasza:
Vidd az Orfi-ba.Orszagos Reumatologiai Intezet, Budapest,II.kerulet Frankel Leo utca.
Itt segitenek rajta.Az izuleti gyulladasokra nem jo a masszirozas!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!