Hogy tudja egy anya ennyire utálni a saját gyermekét?
szia.
elég nehéz lehet neked.valószínűleg azért ilyen mert attól fél elveszít.minden anya félti a gyerekét.egyszer csak rádöbben hogy felnőttél és lassan kirepülsz a fészekből.nem utálja ő a párod,csak ellenségnek" tekinti.úgy érzi elvesz téged tőle.és attól fél a szülei is.talán nincs megbékélve önmagával.nem érzi azt hogy maximálisan megadott mindent,és attól fél hogy máshol ezt megkapod és akkor ő elveszít.ne aggódj ezen.szerintem minden szülő így éli meg.a szerelmed ne add fel,küzdj érte.és tarts ki.idővel anyukád is megbékél a helyzettel,hogy nem vagy már kislány.
Szia, ne aggodj es gorcsolj ezen annyit es ne is legyen rossz erzesed emiatt. Anyud csak felt h elveszit es ez esetben akarki lehetne a parod nem lenne jo. Fel h egyedul marad. En anyum is ugyanezeket mondta. En elkoltoztem egy fiu miatt a vilag masik felere, anyum egy feleven keresztul azt mondta ha megteszem nem is leszek a lanya tobbe. En megtettem, nekem a szerelem, a vagy mindennel fontosabb volt. Nem is nagyon beszeltem anyuval eleinte. Persze a kapcsolat nem ugy mukodott ahogy kellett volna, es nem is beszeltem anyunak errol, mert nem akartam azt hallgatni h megmondtam.. aztan megtalaltam sajat magam, felepitettem karrierem a semmibol, jo kis allasom lett, sajat hazam, megteremtettem egy jo eletszinvonalat magamnak egy vad idegen orszagban, es ket eve mikor anyum kijott es latta h mit ertem el, megbekelt a dologgal. igaz meg neha felhantorgatja h minek jottem ilyen messzire de mar nem olyan. a vegen o is kikoltozik tesommal..
A masik h az akkori exem akiert kijottem a mamaja kifejezetten utalt, mert berogzott eszmeje volt h nekem az ex a penze miatt kell. pedig nem volt igaz. teljesen tonkretette a kapcsolatot, a hisztijevel es zsarolasaval, a kapcsink titok kapcsiba ment h imeljuk az anyjat mert idegkirohanasai lettek.. az ex nem mert felvallalni es en 3.5 ev utan belefaradtam. a sors ironiaja h mikor osszetalalkoztam az ex szuleivel ket eve es lattak hova jutottam a semmibol rogton kedvelni kezdtek. de addigra tul keso lett.. tonkrement a kapcsolat, elvesztettem a babankat..
en csak azt mondom ne add fel soha!! tarsd ki a szerelmed mellett ne azt nezd mi a jo anyudnak hanem mi a jo neked!! elobb utobb megbekel. csak legy bator!! ne adj a fenyegetozeseire!! Sok sikert!
Egy szülőnek örülni kell a gyermeke boldogságának!Nekem négy fiam van és nagyon büszke vagyok rájuk.
A nagyobbik fiam már hozza haza a barátnőjét szeretem nézni,hogy milyen boldogok!Féltékenység ugyan már én is voltam fiatal és gyermekeim is megöregszenek!Nincs joga édesanyádnak,hogy beleszóljon az életedbe! !Szülő mindíg szülő marad a kedvesed meg idővel férj és édesapa lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!