Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El fog ítélni a családom, meg...

El fog ítélni a családom, meg az emberek amiért nem akarok gyereket soha?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 éve vagyunk egyutt, szoktunk beszélni a terveinkrol, és o sem, meg én sem szeretnénk gyereket a jovoben, persze ez még változhat nála, de nálam nem.. Kicsit félek, hogy majd ezért fog elhagyni majd jó pár év múlva..

Tudom magamról, hogy nem vagyok turelmes típus, és nagyon hamar kitudna akasztani pl a sírásával meg hogy fel kene kelnem ejszaka tobbszor is, plusz szulni se akarnék.. Nem csak azért gondolom így mert fiatal vagyok, hanem mert nem igazán vagyok oda a gyerekekért. Persze vannak aranyosak, meg kisocsem is van akit imadok, de en nem szeretnek gyereket. Nagyon szánalmas, hogy így gondolom? 20éves vagyok.

2014. febr. 27. 15:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
65%

14. ! Csak benéztél és leírtad a véleményedet .. de az már nem érdekel,ill.tudni sem akarsz mások mit gondolnak róla ,mások mit gondolnak róla . :/ .. (Vagy azért csak-csak olvasod ,mert jólesett megkavarnod a kakit ,és közfelháborodást szítanod !!! ... -.- )

Engem nem érdekel ki vállal gyermeket és ki nem ,lelke rajta,magánügye ! Te azt várod el tartsák tiszteletben ,hogy te gyermek nélkül akarod leélni az életed ,mert úgy vagy boldog . Hát rajta.. Legyél boldog gyermek/család nélkül! .De a családosak felé csúnya dolog vagdalkozni olyanokkal amikről fogalmad sem lehet :... 10 -ből 9 anya megbánta,hogy gyermeket vállalt .. " /most nem írom le végig .Tudod mi a párommal 24 évesen vállaltunk babát .Nem terveztük ,hanem jött és vele együtt az érzés is ,hogy egy CSALÁD szeretnénk lenni ! SOHA gy percig sem bántuk meg ,hogy szülőkké váltunk .A párkapcsolatunk egyáltalán nem romlott meg ,boldogabbak vagyunk mint valaha ,nem lettem házisárkány ,nem váltam olyanná ,aki otthon karikás szemekkel ,kócosan, nyúlott szabadidőben elveszik az anyaság a háztartás és a párkapcsolat útvesztőjében sőt... magamra is maradt időm :P !!! Azt várod tartsuk tiszteletben ,hogy te csak önmagadért élsz .. akkor te is tartsd tiszteletben akiknek az életük családdal teljes .

2014. febr. 28. 05:41
 22/29 anonim ***** válasza:
54%
Teljes egészében egyetértek az előttem szólóval.
2014. febr. 28. 07:28
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Tuti mindenki el fog ítélni, ha szülsz, ha nem. Ha szülsz, akkor meg azért, mert mindenki szája íze szerint lehetetlen gyereket nevelni.

Én úgy gondolom, hogy az szüljön, aki akar gyereket, szeretni tudja és boldog tőle. Ellenkező esetben oda a családi élet, senki sem lenne boldog.

2014. febr. 28. 12:33
 24/29 anonim ***** válasza:
75%

14.ik álomvilgában él.

Magadból indultál ki?A te anyád is megbánta azt,h szült?

El kell,hogy szomorítsalak statisztika gyártó,hogy a környezetemben egyetlen anyával sem találkoztam,aki megbánta volna,h szült.

Mert az,hogy néha nehéz,mert beteg a gyerek,vagy kevesebb a szórakozás és nem az üres egoista életet hajszoljuk,az ugyanis nem azt jelenti,hogy megbántuk volna,mert a mi életünk így teljes.

Úgyhogy ne vetítsd ki,azt amit látni szeretnél,vagy te mégis csak irígyled a gyerekeseket,ha ennyire keresed az önigazolást????

Nekem egyébként sajnos csak egy gyerek jött össze és el kell,hogyszomorítsalak,de most,hogy már kamasz nem hogy nem érzem nehéznek,de kifejezetten úgy érzem mellette most már túl sok is aszabad időm ...

2014. febr. 28. 12:47
 25/29 anonim ***** válasza:
58%

Én sem akarok gyereket, de 14-esnél nem értem ezt a nagy magyarázkodást.

Ha ennyire biztos a döntésében, miért kell ennyire "védenie", illetve bizonygatnia, hogy a másik oldal mennyivel jobb?

2014. febr. 28. 12:49
 26/29 anonim ***** válasza:
14. (Asszem, bocs ha nem) hogy lehetsz ennyire önző??? Egyrészt ne altalanosits, masreszt oke hogy tok jol elvagy, de nem minden a penz es a kenyelem. itt nem csak a gyerekre gondolok, hanem magahoz az elethez valo hozzaallashoz. Tiszteletben tartom a velemenyedet, ha te is tiszteletben tartod masoket. a kerdezonek: most meg makacskodhatsz, de megvaltozhat a velemenyed, ha nem, akkor viszont nyugi, nem fognak ezert megvetni. egyebkent is sokan itt tevedesben vannak. ez itt NEM tarsadalmi elvaras. hanem egy biologiai oszton. hogy fennmaradjon az emberiseg. (Mondjuk tenyleg nem.baj ha nem szulsz, tudod tulnepesedes.) Csak ugy mondom :) es lehet ezt normalisan is csinalni: baratnomek heten testverek, ket legnagyobbnak kulon szobaja van. Anyukajuk nem dolgozik (vagy lehet hogy felallasban, bar a legkissebb 1 eves) halal nyugodtak, a legtisztabb, legcsondesebb lakas, halal aranyosak. a gyerekvallalasba nem lehet belehalni. de ha nem akarsz nem kell vallalni. de sok hazassagot nem elgyengit, hanem megerosit a gyerek. Eredeti kerdesed az, hogy el fognak e itelni. szerintem nem, azt csinalsz az eleteddel amit aksrsz. ez is csak az en velemenyem, de en sem itellek el, csak azokat, akik a fenti velemenyeken vannak, es hulyen itelkeznek.
2014. márc. 1. 11:01
 27/29 anonim válasza:
100%
Én is 20 éves vagyok, és pontosan én is így vagyok ezzel, hogy nem szeretnék gyereket mert nem lenne türelmem hozzá!Szeretem a gyerekeket meg minden de nem nekem való. Gyorsan feltudnak idegelni..türelmetlen vagyok hozzá.. Itthon azt mondják, hogy most csak ezt mondom majd X év múlva más lesz a véleményem pedig nem!! Egyáltalán nem szánalmas és ezért senki nem itélne el.!! Mindenki saját döntése :)
2014. márc. 2. 19:59
 28/29 anonim ***** válasza:

Egyet értek a előzővel én 25 vagyok és én se akarok.

Egyszerűen nem érzem h kéne és nekem se lenne türelem hozzá. Az ilyen miattad hal ki a magyarság c dumákkal meg azért nem értek egyet mert már bocs de senki se kérdezte h most mi akarok lenni.

És csak úgy megsúgom h nem magyar lettem volna.

25 F

2014. márc. 22. 15:49
 29/29 anonim ***** válasza:

Én sem akartam-nem akarok - és nem fogok a jövőben sem akarni.

Már nem is lehetne és nem bántam meg.

42 éves nő

2014. ápr. 17. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!