A párom hazudik a fizetéséről. Mit jelent a"tagdíj nélküli jövedelem"?
Párom közeli ismerőseitől hallom vissza,hogy fél milliót keres,de nekem csak a felét vallja be. Amikor rákérdeztem néha,azt vágta a fejemhez,hogy semmi közöm nincs hozá,ez az ő dolga. Utána 250 ezret mondott. Sajnos nagyon sóher és önző pénzügyben,pedig én nem vagyok az a fajta,aki mindent felvásároltatna vele.
Találtam egy papírt az adójáról,amire ez volt ráírva:
Munkabérből származó jövedelem tagdíj nélkül : 490.000 Ft. Tehát akkor tényleg fél milliót keres,vagy mit jelent ez,hogy "tagdíj nélkül"?
jah ha házasok vagytok és nem írtatok házassági szerződést akkor olyan szinten van hozzá közöd, hogy az a pénz a tied is
tuti nem mentem volna egy iylen emberhez hozz..
de azért te se vagy piskóta, hogy így hozzámentél... aztán meg kutakodsz utána..
nem értem, ez így milyen házasság? min alapul?
12
Honnan a büdös fenéből veszed hogy a semmire vállalt gyereket?
Én mondjuk a közös megtakarítást jobb ötletnek tartom mint azt hogy száz ezreket küld haza anyukának meg apukának.
Mi lesz ha elveszti a munkáját és nem lesz pénze? Mi lesz majd a gyerekkel hogy támogatja később? Nálunk nem divat hogy a szülő elvegye a gyereke pénzét. Csak nagyon indokolt esetben kérnének tőlem, de akkor sem rám várnának hanem próbálnák megoldani a helyzetet.Nem hagynák hogy évekig pénzeljem őket. Általában az ilyen szülő rászokik erre, és később elvárás lesz.
Mas kultura, csaladnak KULDI a penzt.
Kulfoldi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!