Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyenkor tenni?

Bucibabuci kérdése:

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
2 gyerekkel élünk anyósoméknál egy szobában. Én a kicsivel gyesen vagyok itthon, férjem az apjával ápolásin. hetente 1 nap dolgozik, de a pénzt nem adja ide, elkölti a kocsira, amit hitelre vettünk, s az én gyesemből fizetek. Nem foglalkozik a gyerekekkel,neki csak teher. egész nap számítógépezik, nem foglalkozik azzal ,hogy jó volna még egy szoba, vagy esetleg egy másik ház, zsúfoltan vagyunk, a nagyobbik felkelti a kistesót stb, sírás. Én már idegekkel nem bírom. azt mondja nem mehetek dolgozni pedig mennék, hogy tudjunk felvenni hitelt hogy haladjunk legyen normális életünk. férjem sem és anyósom sem vállalnák a kicsit (nagy oviban)anyukám dolgozik, ő sem tudna rá vigyázni, bölcsi nincs a közelben. ilyen embert még nem láttam, régen nem volt ilyen passzív, most meg semmi nem érdekli. (ha akar valamit, akkor kedveskedik, míg meg nem kapja, mint pl a kocsit is) utánna meg egyáltalán nem foglalkozik velünk ma is az mondta bárcsak megdöglenék kölyköstül akkor lenne csak nyugodt élete. mit tudjak csinálni?
2009. dec. 11. 16:49
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Amúgy 7 évig udvarolt,soha egy rossz szót nem lehetett rá mondani, mindent egy kérésre megcsinált pontos volt,még dolgozni is járt, spórolt most meg egy utolsó fillérig elkölti hülyeségre a pénzét,lassan 4 éve vagyunk házasok, az 1. évben még normális volt, utánna kattant így be, hogy semmi nem érdekli, egész nap fekszik, gépezik, gyerekekkel nem játszik, szidja, átkozza őket, engem is.
2009. dec. 11. 16:54
 2/14 anonim ***** válasza:

Párod boldogtalan és szánalmas ember!

De ebbe csak te látsz bele igazán,csak te érezheted át a helyzetet.

De egy ilyen pasi kevesebbet ér mint nulla!!!

Ha vállalta a gyerekeket akkor most tartsa is el őket és ne egy szobában!!

2009. dec. 11. 17:01
 3/14 A kérdező kommentje:
már mondtam neki, hogy ez nem élet, amit mi csiálunk, de képembe röhög, és kimegy. Az anyjáék sem dorgálják. Külön vagyunk, szoba konyha fürdő részünk van így őket nem zavarjuk, így nem érdekli őket sem hogy nyomorgunk. A szobában nem lehet megmozdulni az ágyaktól, a gyerek nem tud este normálisan játszani, hogy ne kössön bele (menj már arrébb, ne pakold szét a játékokat,) szegény tisza lelkibeteg lesz,sajnálom szegényt.
2009. dec. 11. 17:06
 4/14 anonim válasza:
100%

Ott kéne hagynod a férjedet. Megnézni, mit tenne, ha ti egyszer csak eltűnnétek. Sztem így derülne ki igazán, h. szeret-e titeket, csak most éppen segítségre van szüksége, egy jó nagy fejbekólintásra, h. észhez térjen...

Ez lenne a szerencsés.

Ha meg nem érdekelné, h. nem vagytok ott, akkor meg megint megvan a válasz. És akkor nem is érdemel meg titeket.

Hasonló cipőben járó 29 éves anyuka

2009. dec. 11. 22:08
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha megakarod menteni a hazassagodat,akkor probalj beszelni szakemberrel errol.Esetleg a neten is talalsz ilyen lehetosegeket,nezz utana.Azt kene elsosorban megoldani,hogy a picit bolcsodebe vihesd,hogy te dolgozhass.Biztos van ra megoldas,hiszen sokan vannak ilyen helyzetben.Ezt megteheted a ferjed jovahagyasa nelkul is,hiszen ez az eletszinvonalatokat javitana.

Nem javasolnam az elkoltozest,mert valoszinu,hogy a ferjed eleve buszkesegbol sem fog visszahivni,hanem azt gondolja,hogy ha kimergelodted magad,akkor majd visszamesz magadtol.Es ha neked kell visszamenned,akkor meg nehezebb lesz a helyzet.Nem szabad az indulatokra hallgatni mert helyrehozhatatlan kart okozhatsz.

Miert nem dolgozik a ferjed?

2009. dec. 12. 11:22
 6/14 anonim válasza:
100%
szerintem ha tudol költöz el töle mi hamarabb mert ez a gyerekeknek se jo és neked se ha van valaki aki segitene még tapra állsz az lenne a legjobb de vannak anyaothonok is ahol lakhatsz én ezt tenném a helyedbe ne várj még megváltozik mert ugy sem fog
2009. dec. 12. 11:32
 7/14 A kérdező kommentje:

1 utcában lakunk anyukámmal, szóval nem szerencsés ilyen helyzetben.

amúgy már aludtunk volna ott anyunál de a lányom hajnal 2 ig ordított, hogy apa kell, hiába nem foglalkozik vele.

úgyhogy haza kellett mennünk, mert még 2 este ugyanezt csinálta, ordított.

2009. dec. 13. 09:54
 8/14 A kérdező kommentje:
persze megkaptam a na mivan kérdést
2009. dec. 13. 09:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Menj vissza anyádhoz. Ha lányod meg sír az apja után hagyd ott tanultságos lesz neki is és majd rájön mint veszített. Te pedig a agyesből ne fizess semi rezsit. Közöld a pároddal az kajára kell. Ha az ő házába élsz az ő adósága nő, vagy a közüzemi díjak elmaradása miatt fogják zaklatni, vagy rámegy az autója. Lágy bátor.
2009. dec. 15. 08:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen nem ember! Nem tudom hogy vagytok vele, de én úgy hogy nekem csak attól kéne gyerek akit igazán szeretek. Akkor válalnék gyereket mikor meg van hozzá a megfelelő anyagi körülmény.Ezen kellene igyekeznie ha már megcsinálta a gyereket és nem a gépezésen és a családjával foglalkozni.Menj vissza anyukádhoz egy kis időre majd rájön mit veszített ha meg nem váljatok el.A gyerektartást úgyis megítélik neked te meg menj el dolgozni (Ha tudsz) és keres magadnak egy normális párt aki megbecsül és szereti a gyerekeid.
2009. dec. 15. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!