Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg hibáztam, vagy csak...

Tényleg hibáztam, vagy csak raplizik anya élettársa?

Figyelt kérdés
Süteményt sütöttem a barátomnak és elvittem neki mindet. Erre ez a fura ember eljátsza a hattyú halálát, hogy én mennyire megnehezítem a dolgát, mert még csak meg sem kínáltam. Amúgy is pipogya, de ezt már tényleg nem lehet nevetés nélkül kibírni!
2014. febr. 24. 21:05
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
54%

19-es "Nyilván az étkezésed, lakhatásod, ruházkodásod, szórakozásod, tanulásod és eü ellátásod korántsem kerül 60 ezer forintba, akkor pedig nehogy már egy ilyen jöttment gazdagodjon belőled!"

nagyon jót nevettem rajtad :D tipikus gyk-s vagy,aki a még kiskorú gyereket is ha az nem jön ki az anyja hapsijával akkor költözzön el. Egyébként ilyenkor hol vannak a nem pénz lehuzosos anyukák? Apám 60 ezer ft-jához még anyámnak is hozzá kéne rakni ennyit,mert a 2 szülőnek kell eltartani a gyereket nem csak az egyiknek,és akkor még ott a családi pótlék is... De tök mindegy,mert nehogy már apu 60 ezre meg a családi pótlék ne fedezné az én részemre az étkezést,lakhatást ,meg az egyéb dolgokat... Cöh vicc

2014. febr. 25. 02:38
 32/51 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem teljesen igaza van a 15-ösnek, nehogy már ugasson a nevelőapja és úgy csináljon, mintha neki olyan hú de sokba kerülne, amikor valószínűleg egy forintot nem költ rá. Ti nem védenétek meg magatokat? Ha csak 60000-ot kéne rákölteni még az is elég lenne ha nem albérletben vagy 500 nm-es luxusvillában laknak de az anyának is hozzá kell járulnia valamennyivel. De ha ezt nem is nézzük azért egy 3 fős család 180000-ből meg tud élni, különben nem sokan vállalnának gyereket. Meg nehogy már ő költözzön el, ő volt ott előbb.
2014. febr. 25. 07:06
 33/51 anonim ***** válasza:
65%

25, 26- ti milyen tortárol beszéltek? a kérdezö nem tortát sütött...a 16 éves kislány kommentjét ne keverjétek már ide.

a kérdezö meg valoszinüleg egyke, ezért ilyen amilyen...

2014. febr. 25. 07:33
 34/51 A kérdező kommentje:
Van egy ikernővérem, de ő gazdag pasit talált és sikerült elköltöznie.
2014. febr. 25. 08:23
 35/51 anonim ***** válasza:
76%
nyilván más, ha az ember süt egy tortát, mint az egy tálca süti, amit ígyis-úgyis fel kell vágni ahhoz, hogy elvigyék...
2014. febr. 25. 12:03
 36/51 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk darabos süti volt, nem kellett felvágni.
2014. febr. 25. 12:06
 37/51 anonim ***** válasza:
74%
Ha valaki szeretetből segít nekem valamiben - mondjuk egy barátom megnézi a gépem, vagy a nagyi beljebb veszi a blúzom - köszönetképpen általában sütit sütök nekik, és még soha az életben nem követelte rajtam senki a "jussát", hogy hol az 1-2 szelet, ami jár neki.
2014. febr. 25. 12:14
 38/51 A kérdező kommentje:
De ő nem segített nekem semmiben szeretetből.
2014. febr. 25. 14:08
 39/51 anonim ***** válasza:
33%
Most nem ez a lényeg, melletted állok. Ha te eldöntöd, hogy sütsz akárkinek akármilyen okból sütit, akkor miért kell a veled egy háztartásban élőknek is csinálnod? Vagy ha éhes vagy, és csinálsz egy szendvicset, abból is kérnek? Vagy ha nem, akkor abból miért nem illik?
2014. febr. 25. 14:56
 40/51 anonim ***** válasza:
31%

Tényleg hibáztam, vagy csak raplizik anya élettársa?

Válasz: tényleg hibáztál. Az hogy nem jössz ki anyád pasijával az egy dolog, de hogy valaki fiatalon ilyen pénzéhes legyen..bár ez megint nem a te hibád hanem anyádé, hogy ilyen anyagiasnak nevelt. Ez hogy mindig a pénzzel jössz, hogy így 60 ezer, meg úgy gazdag faszi a tesódnak, meg hogy nehogy már te vegyél meg egy cukrot stb...anyádnak párszor jól fel kellett volna képelnie, apádnak meg fele ennyire elkényeztetnie...de úgy látom az egyetlen ember aki normálisan gondolkozik a családba az anyád élettársa:D a tortát nem tudom hogy kevertétek ide, mert nyilván egy kis valentin napi torta nem egyenlő azzal, hogy süt valaki egy tepsi sütit és még meg se kérdezi hogy esetleg kér-e valaki belőle. Gondolom anyádat is ugyanúgy les(z)arod, neki se hagytál..de a saját magad igazát tudod hajtogatni..szerintem vegyél visszább, de a kommenteket is amiket itt visszaolvasol rájössz, hogy téged nem lehet kibírni nevetés nélkül :D bár amilyen önérzetes vagy ezen is csak bepukkadsz és nyomsz egy lepontozást, hogy megmutasd milyen kemény lány vagy :D NŐJ FEL ÉS TANULJ MEG ALKALMAZKODNI ÉS TOLERÁLNI (ha nem tudnád mit jelent ajánlom az értelmező kéziszótárat)

2014. febr. 25. 15:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!