Tényleg hibáztam, vagy csak raplizik anya élettársa?
én megértelek kérdező,nekem múltkor anyám élettársa ugyanezért pattogott. Valentin napra sütöttem egy tortát barátomnak amit átvittem neki. Sziv alakú torta volt,első sütim amit csináltam :) Kikakadt amiért nekik nem adtam belőle... de mondom majd akkor egy fél szivet viszek át barátomhoz nem? Aztán jött azzal h az ő gáza,cukra stb... Mondom sztem apám elég gerektartást fizet h nyugodtan süssek egy tortát itthon,ugy h nem én veszem meg hpzzá valókat. 60 ezer ft-t fizet rám apa... nem tom mit vár a pasi most komolyan...
16/L
"21 éves vagyok, saját keresetem van, hadd ne legyek már új apucihoz ragaszkodó kislány!"
Még otthon laksz, de az öntudat látom már megvan. Nem a ragaszkodásról van szó, hanem a minimális emberi odafigyelésről, hogy nekik is otthonhagysz 2-2 szeletet a süteményből.
Ha anyád rántotthúst csinál és neked nem hagyna az gondolom a mostoha sors égbekiáltó példája lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!