Tényleg hibáztam, vagy csak raplizik anya élettársa?
Figyelt kérdés
Süteményt sütöttem a barátomnak és elvittem neki mindet. Erre ez a fura ember eljátsza a hattyú halálát, hogy én mennyire megnehezítem a dolgát, mert még csak meg sem kínáltam. Amúgy is pipogya, de ezt már tényleg nem lehet nevetés nélkül kibírni!2014. febr. 24. 21:05
1/51 anonim válasza:
Megkínálhattad volna :D -legalábbis én megkínáltam volna (biztos ami biztos)
2/51 anonim válasza:
Hát... 2-2 szeletet illett volna otthagyni anyukádnak és a párjának.
3/51 anonim válasza:
Én mindig úgy sütök sütit, hogy maradjon itthonra kóstolóra, plusz így én is le tudom tesztelni hogy milyen :)
Ahogy látom nem valami jó a kapcsolatotok, nincs valami sok tisztelet benned.
4/51 anonim válasza:
Illett volna hagynod sütit otthon.
5/51 anonim válasza:
Hát akkor könnyítsd meg a dolgát és süssél neki is. :D
6/51 A kérdező kommentje:
Egy xbox360-ért bármikor sütök neki.
Jó, illett volna, de felnőtt ember ne hisztizzen már ezért!
2014. febr. 24. 21:30
7/51 anonim válasza:
bunko vagy kérdezö :) de erre, hogy mit illik vagy mit nem, a szüleidnek már rég meg kellett volna tanitania...ha meg nem, annyi eszednek már kéne lenni....ha máshoz van...
8/51 anonim válasza:
egyébként, csak megszégyenitett téged az a felnött ember :P nem hisztizett..és nem raplizott (szerintem)...
9/51 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak teljesen igaza van!
10/51 A kérdező kommentje:
Hát nem érzem leégetve magam.
2014. febr. 24. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!