Miért van/volt szeretőd?
harcoltam én már a barikád mindkét oldalán :)
először én voltam a szerető, ő volt az első komolyabb pasi az életemben, de aztán kiábrándultam belőle, viszont a mai napig jóban vagyunk.
amikor nekem volt szeretőm, az izgisebb sztori:
már több, mint 2 éve voltam együtt a barátommal, amikor megismertem egy srácot (tök véletlenül, haverom hívott kocsmázni, és ez a fiú a gimis legjobb haverja volt)
az elején nagyon vonakodtam, majdnem egy évig vívódtam (közben találkozgattunk, összevezstünk, kibékültünk) hogy mit tegyek.
aztán a barátom beleöntötte az utolsó cseppet a pohárba ( nagyon megbántotta édesanyámat, aki előtte szerette, és segített neki ahol tudott...) valamint éreztem, hogy már csak a munkájának él, ennek ellenére egyre sikertelenebb volt.
szóval egy év évődés után eljutottam oda, hogy vége, és azóta is ezzel a nagyszerű szeretőből baráttá avanzsált fiúval vagyok :) együttélünk szinte az első perctől sunshine heppi minden :)
ami a legjobb az egészben: szeksz csak azután lett köztünk, miután hivatalosan is összejöttünk. tehát nem a testiség miatt kellett nekem szerető, hanem hogy érzelmileg mellettem legyen, és éreztesse, hogy neki én vagyok a legfontosabb :)
22l
18:11
Az érzésed helyes volt, tényleg szörnyeteg vagy!
Remélem ez a "fél éve elvált pasi" hamar csinál neked egy gyereket, majd 2-3 év múlva odébb áll egy másik csajért. Na majd akkor is írj és rakj egy mosoly jelet a hozzászólásod végére! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!