Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi idő után...

Szerintetek mennyi idő után érdemes összeköltözni a pároddal?

Figyelt kérdés
Mi két hónapja vagyunk együtt, de rengeteg időt töltünk együtt(1-2 heteket), és már olyan, mintha ténylegesen együtt laknánk, de ő azt mondta, még nem kéne összeköltözni..tudom, vagyis sejtem, hogy ez a normális, de akkor mégis, mikortól ideális ez?

2014. febr. 23. 10:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon sok mindentől függ. Mikor mi összejöttünk, mindketten örültünk h egyáltalán van hol laknunk, mert (külföldi nagyváros) itt szinte lehetetlen albérlethez jutni, nem úgy van h az emeber talál vmit egy hét alatt. Ezt nem is akartuk kockáztatni, ha mégsem jön össze, konkrétan nem lett volna kihez menni, családunk távol, a lakáspiac borzalmas. Maradtunk mindketten a helyünkön másfél évig, de sokat aludtunk egymásnál. Csak akkor költöztünk össze, mikor tudtuk, h elmúlt a rózsaszín köd de mi együtt akarunk lenni. Mivel én elég lobbanékony vagyok, és minden kapcsolatomban az elején rengeteg stresszt produkáltam mire le tudtam nyugodni, jó volt nekem ez, ő az egyetlen aki kitartott mellettem ebben a kezdeti időszakban és le is nyugodtam hozzá. Ő meg magányos farkas típus volt azelőtt, neki is kellett idő míg megszokja h nem egyedül van. Szóval mire összecsiszolódtunk össze is költöztünk, ennek már 5 éve. Örülök h nem siettük el, mert lehet h nem maradtunk volna együtt, ha még nem állunk készen az együtt lakásra, másfél év kellett, h annyira összeszokjunk, h ne legyen gond a költözés
2014. febr. 23. 12:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Minél előbb, annál jobb. Ugyanis lakva ismerszik meg az ember....és ez abszolút igaz!

Mi 1 hónap után összecuccoltunk. Ennek 10 éve...azóta már rég házasok és boldogok vagyunk.

2014. febr. 23. 12:39
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat! :) És gratulálok a házasoknak, boldogoknak, jó látni, hogy ma is vannak még ilyenek! :)

A mi helyzetünk annyiban más, hogy egyetemista voltam, de sajnos abba kellett hagynom a sulit. Eddig anyu segített pénzügyileg a tanulmányaimban, de gondolom ezek után nem várhatok segítséget tőle(túl jól ismerem, simán kitagad..), ami alapvetően nem lenne probléma. Ahova egyetemre jártam(Győr) ott albérletben vagyok, de a párom meg pesti. Így, hogy itt vagyok nála(ő itt lakik albérletben már több mint egy éve, tehát ahogy elköltözött otthonról), ketten élünk egymásból, tehát ő keresi a kenyérre valót, én meg mosok, főzök, takarítok, és nagyon szívesen csinálom. Ismerem az ő rossz oldalát, a rózsaszín köd már elmúlt, oké, talán sosem volt, ennek ellenére nagyon szeretem, és tudom, hogy vele le tudnám élni az életem.Tehát így anyu részéről kb semmilyen támogatásra nem számíthatok..

2014. febr. 23. 13:12
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
Most magyarán abbahagytad az egyetemet, és munka helyett anyáddal tartatod el magad albérletben egy másik városban, miközben valójában egy 3. városban élősködsz a 2 hónapja megismert szexpartnered nyakán, és még van pofád a főzést, takarítást egy szinten emlegetni azzal, hogy ő eltart téged, és csodálkozni rajta, hogy ezután édesanyádtól nem várhatsz segítséget? :D Az igen.
2014. febr. 23. 13:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet időben mérni :-) ! Anno én egy vidéki városból feljöttem 21 évesen Budapestre , egy albérletbe költöztem ahol többen laktunk társbérlőként . Ott lakott egy fiú is ,akivel nem egészen egy hét alatt összejöttünk ,rá egy hétre külön laktunk ketten . Sosem gondoltam volna amikor eljöttem szülővárosomból ,hogy rá két hét múlva élettársam lesz ;De így történt ..nálunk kimaradt a randi korszak ,mi szó szerint lakva ismertük meg egymást :) .Ennek már elmúlt 12 éve ,a gyerekünk 9 éves lesz és tökéletes a boldogságunk !!! (:
2014. febr. 23. 15:59
 16/17 anonim ***** válasza:
87%
14/15-t hiába pontozod le teljesen igaza van. Felnőtt élethez munka is tartozik, amiért fizetést kapsz nem otthon takarítás az egy alap.
2014. febr. 23. 16:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg két hónap után leírja, hogy ismeri őt és a rózsaszín köd elmúlt XD Anyám borogass.
2014. febr. 23. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!