Szerintetek mennyi idő után érdemes összeköltözni a pároddal?
Minél előbb, annál jobb. Ugyanis lakva ismerszik meg az ember....és ez abszolút igaz!
Mi 1 hónap után összecuccoltunk. Ennek 10 éve...azóta már rég házasok és boldogok vagyunk.
Köszi mindenkinek a válaszokat! :) És gratulálok a házasoknak, boldogoknak, jó látni, hogy ma is vannak még ilyenek! :)
A mi helyzetünk annyiban más, hogy egyetemista voltam, de sajnos abba kellett hagynom a sulit. Eddig anyu segített pénzügyileg a tanulmányaimban, de gondolom ezek után nem várhatok segítséget tőle(túl jól ismerem, simán kitagad..), ami alapvetően nem lenne probléma. Ahova egyetemre jártam(Győr) ott albérletben vagyok, de a párom meg pesti. Így, hogy itt vagyok nála(ő itt lakik albérletben már több mint egy éve, tehát ahogy elköltözött otthonról), ketten élünk egymásból, tehát ő keresi a kenyérre valót, én meg mosok, főzök, takarítok, és nagyon szívesen csinálom. Ismerem az ő rossz oldalát, a rózsaszín köd már elmúlt, oké, talán sosem volt, ennek ellenére nagyon szeretem, és tudom, hogy vele le tudnám élni az életem.Tehát így anyu részéről kb semmilyen támogatásra nem számíthatok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!