Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akadt egy kis problémám...

Akadt egy kis problémám Karácsonyi ajándék miatt. Valami ötletetek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hog mi egy picit előbb megkaptuk a karácsonyi ajándékunkat, épp szuszog az ágyikójában, fél éves lesz, karácsonykor.

Nekem egy 24órás alváson kívül másra nincs szükségem, a páromnak sincs 5lete mit is szeretne, nekem sem, hogy mit szeretnék.

Mégis meglepném valamivel, meg ő is engem.

Kinek mi volt az első hármasban töltött karácsonyra a vágya? Apukák-Anyukák egyaránt kéretik válaszolni

2009. dec. 10. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

A csöppséget bízzátok egy napra a szülőkra, párodat lepd meg egy finom vacsorával, vegyetek egy kényeztető fürdőt közösen. Utána esetleg illóolajos, lazító masszázs, ha bírjátok még és kívánjátok egymást, akkor egy jó szex és egy kegyetlen nagy alvás. Így az ünnepeket is kipihenten, feltöltődve eltölthetitek. Kell még más? :)

Szép karácsonyt, jó babázást.

2009. dec. 10. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Jeggyűrű.Ennek 6 éve és még mindig nem kaptam meg.Az a sanda gyanúm,hogy már nem is fogom.
2009. dec. 10. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

jegygyűrű

Bocsi fáradt vagyok.:)

2009. dec. 10. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

A miénk tényleg karácsonyi aji lesz:)Abigél ugyamis pont akkor érkezik,mégis meglepem a párom egy pókerkészlettel is,mert ő azt szereti.

Olyat vegyél ami személyes ajándék ^^

2009. dec. 10. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:
79%
Hát az én kisfiam dec. 23-án lesz féléves, de én sem tudom, hogy mivel lephetném meg a páromat. Egyébként ő utálja az ajándékot, és még jobban a karácsonyt, meg az ünnepeket és a meglepetést.
2009. dec. 10. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!