18 éves lány vagyok most fogok érettségizni. és azt gondoltam hogy utána átmegyek szakmunkásképzőbe (hentesnek). Tudom hogy nem pont egy lányos "szakma" de tudnám csinálni. De az a gond hogy anyu nem tudom mit szólna hozzá?
Figyelt kérdés
mert ő azt szeretné ha pénzügyel foglakoznék. de ehhez nekem semmi kedvem.. Hogy mondjam meg neki?:S2009. dec. 10. 20:50
21/21 anonim válasza:
Én dolgoztam nyáron hentesként és megértem,hogy miért szeretnéd ezt a szakmát választani :) persze nem egyszerű,de ha tényleg ezt szeretnéd csinálni,akkor hajrá,sok sikert 17/L :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!