18 éves lány vagyok most fogok érettségizni. és azt gondoltam hogy utána átmegyek szakmunkásképzőbe (hentesnek). Tudom hogy nem pont egy lányos "szakma" de tudnám csinálni. De az a gond hogy anyu nem tudom mit szólna hozzá?
Figyelt kérdés
mert ő azt szeretné ha pénzügyel foglakoznék. de ehhez nekem semmi kedvem.. Hogy mondjam meg neki?:S2009. dec. 10. 20:50
11/21 anonim válasza:
Büdös, fokhagymás kolbász?????
Én kérek elnézést.-)))
A legfinaomabb aják egyike, az egészségtelen, zsíros disznóhús:-))
12/21 A kérdező kommentje:
utolsó előtti kérdező azért nem vagyok férfias:)) De viszont sportos típus vagyok:)
2009. dec. 11. 05:48
13/21 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat kiállok magamért.!:)
2009. dec. 11. 05:49
14/21 anonim válasza:
Azért gondold meg a hentesség dolgot... Egy kis ízelítő, hogy fognak valószínűleg telleni a napjaid:
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó a képeket! tisztában vagyok vele hogy mit csinálnak a hentesek több is van a családban..:) láttam már jó pár ilyet..
2009. dec. 11. 12:17
16/21 anonim válasza:
Azt amit most anyukád részéről rossz néven veszel csak az érdeked szolgálja. Minden szülő azt szeretné ha a gyereke nem kemény fizikai munkával keresné a kenyerét hanem jó körülmények között dolgozhatna jobb bérért. Mond el neki mit szeretnél. Én elengednélek ha az én gyerekem lennél. Dolgozz és meglátod milyen nehéz munka. Lehet hogy épp te magad fogod kérni hogy tanulhass tovább.
17/21 anonim válasza:
Ez kamu kérdés..gondolkozzatok már..melyik lánynak, 18 éves lánynak jutna eszébe h hentes legyen? :O
18/21 anonim válasza:
nekem is van női hentes ismerősöm, miárt lenne kamu. kinnn dolgozik Ausztriában, rohadt jól keres.
19/21 anonim válasza:
Specializalhatod magad baromfi szakra is?
20/21 anonim válasza:
Ha azt szeretnéd csinálni,akkor tedd azt,előbb utóbb el fogja fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!