Hogy működik az elköltözés otthonról majdnem 18 évesen?
Tudom ,hogy törvény szerint 18-ig jogilag köteles vagyok otthon élni.De ha mégsem teszek így,haza vitethetnek rendőrökkel,de nem vitetnének.A kérdésem,hogy pontosan milyen papirokat vigyek magammal,értem itt anyakönyvi kivonatra stb.re a stb érdekelne. 18éves koromig ha otthonra is vagyok bejelentve,máshova már nem is lehetek mellé?mert ilyenről is olvastam,hogy attól mert otthonra voltak bejelentve,mellette pl.albérletbe laktak ,miegymás. Az is lenne a kérdésem,hogy aki diákmunkával kapcsolatba le tudná nekem írni ,hogy mit kell tennem egész pontosan,hova kell mennem és mit kell csinálnom,nagyon megköszönném!!!Mert ha például diákmunkával kapcsolatba küldenék az adókártyámat,azt a szülői házhoz küldenék,mivel oda vagyok bejelentve,a kérdés még hogy akkor esély sincs rá,hogy ne a szüleimhez menjen ha kiküldik,hanem oda ahol lakni fogok?(nem egyedül)Megadhatok azt a címet lakhelynek ahol akkor lakni fogok,vagy köteles vagyok a szüleim címét megadni?
Nagyon köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!