Ilyenkor karácsonykor egy kicsit mindig szomorú szoktam lenni. Ez normális?
A szüleim meghaltak. A legközelebbi rokonom a nagymamám. Vannak még közeli rokonok (nagynéni, sok unokatestvér, de mindenkinek van saját családja) Karácsonykor mindig hallom mindenkitől, hogy ide mennek, oda mennek, itt meg ott karácsonyoznak, de hozzánk nem jön senki. A vidéki rokonok felhívnak minket és ennyi. Régen mikor éltek a szüleim mi is lementünk a mamáékhoz karácsonyozni. Akkor összejött a család és olyan boldogok voltunk. Mama, papa, anyukám, apukám, nagybátyám, a felesége, a gyerekei, az unokatestvérek + én. Annyira jó volt....
De 5 éven belül meghaltak a szüleim, a papám és a nagybátyám. Azóta már semmi sem olyan...
Ilyenkor szeretek régi fényképeket, videókat nézni, de ettől még szomorúbb leszek...A karácsony ilyen, meg a születésnapom. Rettegek ezektől a napoktól. Ma is a mamámmal az elhunyt rokonokról beszélgettünk, de az ilyenkor a vége, hogy együtt siratjuk őket...
Aztán meg az jut eszembe, hogy milyen jó lenne már ha lenne családom.
Az a hülyeség jut eszembe, hogy nagy családot akarok majd (2-3 gyereket) és akkor majd megint lehetnek OLYAN karácsonyaim...
Lehet, hogy nem vagyok normális?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!