Jó ideje nem tudom feldolgozni, hogy nem engednek vissza a családi cégbe dolgozni, (nem vezető beosztásom volt és részesedésem sincs) holott ez minden vágyam. Hogy lehet könnyebb nekem?
Figyelt kérdés
Most is van munkám, de nem szeretem, és lehet, hogy meg is szűnik. Több hátránya van mint előnye. Normális vagyok? Nem tudom mit tehetnék, és hogy érjem el, hogy a családom véleménye megváltozzon.2014. febr. 21. 15:15
21/21 A kérdező kommentje:
A férj alkalmazottjának sem könnyű:) Egy kapcsolati problémát vettem fel, miszerint többet vagyok nélküle mint vele.
2014. febr. 21. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!