A szüleim eljönnek Karácsonyra! A férjemnek és anyósomnak nem nagyon tetszik a dolog. Ki mit csinálna a helyemben?
Most olyanokat tudnék irni, de vettem egy nagy levegőt és mégsem :)
Ezt a férjeddel beszéld meg. Csak vele, anyukának ehhez semmi köze!! És igen, ha a Te szüleid ne legyenek ott, akkor anyuka se....
Őszinte leszek, nálunk szenteste csak a szűk család (először csak mi ketten, most már a gyerekekkel), aztán a következő két nap jöhet-mehet bárki, nem érdekel. De a szenteste a szűk családé.
Anyósom egyedül él és messze, tehát még rosszabb, mint nálatok (hiszen egyedül van szenteste). De elfogadta az elveimet ő is és a férjem is.
Szóval a férjed is ki lehet akardva jogosan, neki is megvoltak eddig a szokásai, miért pont a te szokásodnak kell győznie???
Szerintem szenteste legyetek csak ti (anyós se...) és másnap jöhetnek anyukádék is, meg bárki, aki akar, ott is alhatnak, satöbbi. Ennyit anyukádéknak is meg kell értenie (anyósnak pláne ugyebár...), külön család lettél a pároddal.
Szóval én a pároddal értek egyet, de szolíd "egyezséggel".
1. anyósodnak semmi köze hozzá
2. a szüleid a szük családi körhöz tartoznak
3. anyósoddal mindig találkoztok, a szüleiddel nem, te vállaltad a távolságot a családodtól, akkor a párod is vállalja ez a pár napot.
Na hegyd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!