Anyukam nagyon haragszik ram mert a kedvenc poharat leloktem es osszetort raadasul ami benne volt rafolyt a vadonatuj kanapenkra es a kanape ala a laminalt padlora. Hogybeketsemki?
Tudod miert mondta h "anyad nem normalis"? M igy van!
Es nem azert m az elet dolgaihoz kepest egy tetves pohar+a kanape semmiseg hanem azert m egy igazi anya soha nem mond ilyen piszlicsare dolog miatt ilyen szornyu dolgot a gyerekenek h "csalodas" szamara.
Erre a "csalodasos" kijelentesre csak annyi mondani valom van h nem volt kotelezo szulni!!!
Oké, hogy hibáztál, de ez mindenkivel előfordul... Szerintem nincs olyan ember, aki még soha semmit sem tört össze és ez alól anyukád sem kivétel, így elég erős olyat mondani, hogy csalódás és hogy látni sem akar. Ez kb akkor lenne helyes ténymegállapítás, ha loptál volna...
Anyukád erősen túlreagált és támogatnám a nem normális kifejezést is, mert olyan dologért töri össze a lelkedet, amiről nem tehetsz. A hozzászólásaidból is látszik, hogy mennyire szereted és mennyire kétségbe vagy esve, ő meg ellök magától egy rohadt foltért a kanapén, amit lehet, hogy pár ezer forintért ki lehet tisztíttatni.
annyi igaz hogy ha a kanapéra esik egy pohár attól nem törik össze... de ha pattan a kanapén egyet vagy csak onnan legurul attól már összetörik...
Kérdező te meg állj a sarkadra és ha szép szóval nem megy akkor csúnyán és hangosan teremtsd le... hogy ő még nem tört össze semmit? nem hibázott semmivel/semmiben? stb... állj ki magad mellett... amúgy meg ha nem akar békülni így járt... ez egy véletlen eset volt a világon több millió esetleg milliárd értékes vagy valakinek fontos pohár, tényér és egyéb dolog törik el... ha meg annyira haragszik... így járt... ő haragudott meg majd megbékél... de szerintem hamarabb megbékül ha nem foglalkozol vele és úgy teszel mint ha semmi se történt volna... ha meg az miatt akad ki hogy úgy teszel mint ha nem érdekelne akkor jöjjön megint a kérdés hogy te még semmit nem törtél össze? és ha azt mondja hogy igen vagy esetleg nemet mond akkor mond neki hogy így jártál és menj be a szobádba vagy hagyd ott szó nélkül...
"Azt mondta hatalmas csalodas vagyok az eleteben es mindent csak tonkreteszek es h latni sem akar...:("
mind a kettotoknek hem lehet igaza?
Ne bánkódj. Az üveg és a porcelán törik és nem kopik. Tudod, hogy az üveggyártás feltalálása óta mennyi poharat gyártottak? Na most képzeld, hogy azóta egy se törött volna el! Á, talpalatnyi föld nem lenne pohár nélkül.
Mondd meg anyukádnak, hogy nem szándékos volt a lelökés, a véletlenek ellen pedig senki sincs beoltva. És hogy sajnálod.
Anyukád vajon sajnálja a rettenetes szavait? Amit szülőnek soha nem lenne szabad még gondolni sem, nemhogy kimondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!