Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukam nagyon haragszik ram...

Anyukam nagyon haragszik ram mert a kedvenc poharat leloktem es osszetort raadasul ami benne volt rafolyt a vadonatuj kanapenkra es a kanape ala a laminalt padlora. Hogybeketsemki?

Figyelt kérdés
Azt mondta hatalmas csalodas vagyok az eleteben es mindent csak tonkreteszek es h latni sem akar...:(
2014. febr. 16. 14:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
Mond neki a szemébe: Édesanyám örülj neki, hogy nem az autót törtem össze. Nah ugye, hogy még olcsón megúsztad azzal a kibas.ott pohárral?
2014. febr. 16. 14:54
 12/27 A kérdező kommentje:
De biztos de most nyaron vettuk ezt a kanapet meg csinaltattuk a laminalt padlot es eleg sok kiadas volt enmeg ezt is tonkreteszem..:'( utalom magamat.
2014. febr. 16. 14:55
 13/27 anonim ***** válasza:
59%

Próbáld meg szájjal és óvatosan!

Ja bocs én is rossz helyre írtam a választ :S

2014. febr. 16. 14:55
 14/27 anonim válasza:
18%

Papucs vagy.

Na de, tisztítsd szépen ki a kanapét meg bónuszként a wc-t is suvickold körbe.

2014. febr. 16. 14:57
 15/27 anonim ***** válasza:
53%
kamu.ha a kanapéra esik a pohár attol nem törik össze.ha a földre esett akkor meg az ital nem tud a kanapéra folyni.persze van még 1 megoldás.gondolom elöször a kanapéra esett a fele ital kifolyt aztán lepattant a földre .ugye?
2014. febr. 16. 15:06
 16/27 A kérdező kommentje:
Igen
2014. febr. 16. 15:09
 17/27 anonim ***** válasza:
17%
Bitch please
2014. febr. 16. 15:11
 18/27 anonim válasza:
87%

1. padlóról feltakarítod a kávét, semmi baja nem lesz, nem is fog látszani, ha csak nem karcolgatod az üveg/kerámia maradványokkal...

2. bútort kitisztítani vagy tisztíttatni (pl, ha huzat van rajta leveszed, kézzel átmosod ahova ráömlött, majd be a gépbe, ha mosható a huzat, ha nem akkor tisztító).

3. veszel egy ugyanolyan poharat...

A legelső viszont, hogy bocsánatot kérsz az egészért...

2014. febr. 16. 15:11
 19/27 anonim ***** válasza:
85%

Mindenkivel előfordulhat, hogy összetör egy poharat. Ha nem minden nap poharakat tördelsz, akkor anyukád eléggé túlreagálta.

A padlóról simán fel lehet takarítani a kávét, semmi baja nem lesz.

A kanapét is ki lehet tisztítani, ha nem jön ki, akkor kell venni direkt kárpitra való folttisztítót.

Ennél nagyobb bajotok sose legyen! Ezek csak tárgyak!

2014. febr. 16. 15:41
 20/27 anonim válasza:
70%
2.vagyok..mégis kinek képzeled magad? O.o Anyád igenis ha egy ilyen dolog miatt így kiakadt akkor nem normális..mondom ezt úgy hogy az én anyám 3 napig bezárt a pincébe amikor 6 éves voltam mert véletlen ráléptem a macskájára..szóval inkább tanulj meg viselkedni vagy te is bogarakon fogsz felnőni :D
2014. febr. 16. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!