Hibás vagyok? Komolyan gondolta?
A párom hónapok óta panaszkodott, hogy rosszul érzi magát a munkahelyén. Ósszel kórházba is került a stressz miatt. Sokat keresett, de én úgy gondoltam az egészsége mindennél fontosabb. sokszor mondta, hogy nem szeretne menni dolgozni, és én is igazatt adtam neki, mondtam keressen másik és hadja ott. Nem talált semmit, így mikor a múlt hönapban megint rosszul lett mondtam neki hagyja ott most , pihenjen egy-két hónapot és lassan keressen másikat.
Van tartalékunk, én jól keresek és a családom is nagyon sokat segít ha kell.
Ma egy apró vitából hatalmas veszekedés lett (6 éve elöször) és azt mondta miattam hagyta ott a munkáját és én leszek a hibás ha nem talál másikat.
Gondolom milyen rossz lehet neki, de nem stresszelem hogy keressen másikat kedden indulunk pihenni Törökországba 8 napra, a mült héten wellnes szállódában voltunk.
Komolyan gondolja amiket mondott? És igaza van? Rosszul érzem magam
ugyanmár most mit akartok bebizonyítani? h kamu a kérdés? szerintetek mi értelme lenne ilyen kamukérdést kiírni? Nicns benne semmi provokáló. Most a kérdező majd nyújtsa be az anyakönyvi kivonatát nektek h kiderüljön h nem született magyar? Nem teljesen irreleváns a kérdés szempontjából? Komolyan az ilyen emberek, akik csak a kákán is a csomót keresik, örömüket lelik benne? Tudom mi lesz a másik nagy kéjelgésetek, h még le is pontoztok csak mert meg merem mondani h nevetséges és kicsinyes ez a kritizálás
Kérdező, szerintem is hagyd, h lenyugodjon, és remélem h bocsánatot fog kérni. Ha az ember mérges, mond dolgokat, amiket nem gondol komolyan. Remélem nem olyan konok h napokig téged fog hibáztatni, hanem hamar rájön, h meggondolatlan volt. Férfiként nehéz lehet elviselni ha nem ő a fő kereső a családban. Légy türelmes
Nem ertem miert gond az hogy ide irok? Sehol nem volvastam hogy magyar utlevel szukseges egy kerdes ide irasahoz. Az is felhaborit egyeseket hogy a csaladom tamogat. Nem ertem ezeket az embereket.
A parom magyar es ti is nagyreszt azok vagytok arra gondoltam ti talan jobban megertitem mert nekem nehez mostanaban
Itt irtam eloszor segitseget amikor magyar etellel akartam meglepni gyorsan sok KEDVES ember irt akkor.
NÁlunk is volt, hogy csak én kerestem, jócskán annyit, hogy ketten vígan megéltünk belőle, nem közepes, hanem annál jobb szinten... a párom nem mondta, hogy zavarná, nem voltak ilyen kitörések, de a "hangulatán" meg azon hogy "volt" nap nap után, éreztem, hogy jócskán zavarja.
Szerintem ez érthető, igazából vannak akik jót ülnének a langyos vízben, és kicsit sem zavarná őket, hogy az asszony tartja el őket...
Nem hiszem, hogy olyan értelemben gondolta volna komolyan, ahogy azt értetted. Inkább csak kijött belőle egyszerre amit eddig elfojtott, éshát ... így csattant.
Ne csinálj belőle ügyet szerintem, csak légy türelemmel, míg rendbejön az önérzete.
A szuleim nem koltoztek ide, ezt nem is irtam.
Sokszor jonnek latogatoba, evente 3 4 alkalommal is.
Segitettek amig egyetemre jartam es amikor ugy dontottem itt maradok akkor is tamogattak mindenben lakast venni es amig nem talaltam munkat akkor is. Ide tudom hogy egy ido utan a gyerek tamogatja a szulot, de nalunk a csaladban ilyenre nincs es nem volt szuksegunk. Nem terveztem hogy itt maradok csak tanulni akartam itt de a parom miatt dontottem igy de nagyon nehez megszokni.
Parisbol tamogathatod a szuleid, de en itt nem kapok csak 2500eurot es nagyobb kiadasoknal meg a szuleim segitenek (auto, orvos).
Miert fonto ez az a kerdesrol nezve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!