Van joga a szüleinek egy majdnem 30 éves férfit elszakítani a családjától? (teljes sztori alább)
Olyanról még sosem hallottam, hogy valaki azért nem mer hazamenni a családjához, mert fél a szüleitől. Olyanról sem hallottam még, hogy valaki úgy féljen a szülőktől, hogy nem mer elmenni otthonról. Itt arról lesz szó, hogy az illető nem is akar menni, hiszen kényelmesebb a szülőknél lakni, akik ellátják, főznek-mosnak rá, ahelyett, hogy neki kellene ezt megtennie.
Szerintem a feleség és a kisgyerek jobban is jár, ha nem élnek együtt ilyen "férfival".
Nekem ez a sztori erősen sarkítottnak tűnik.
Vagy elképzelhető, hogy a pasi nem akar hazamenni a családjához, így a szülőkre keni, hogy "elrabolták". Ennyire mulya nem lehet valaki, ha igen, akkor meg nem való családfőnek.
De nekem akkor sem áll össze a kép. Eddig semmi nem volt aztán egyszer csak megjelennek a szülei 3 év után és elviszik??
Nagyon is el tudom hinni, hogylétezik ilyen ember. Az én apám is pont ilyen volt, amíg le nem szokott az italról.
Azt kell mondjam, hogy a barátnődnek és a gyerekeinek jobb nélküle. Milyen példát mutat az ilyen apa? Milyen élete van a feleségének és a gyerekeinek mellette? Jobb, hogy nem kell nézniük egy részeges, italba ájuló alakot odahaza.
Az meg a másik, hogy ha nem mer a szüleinek ellentmondani, akkor nem csak apának alkalmatlan, de teljesen, hanem férjnek is. A férj ott kezdődik, hogy "elhagyja az ő anyját és apját, ragaszkodik feleségéhez, és lesznek ketten egy testté". (Biblia, Teremtés könyve) Amelyik férfi az első két feltételt nem tudja teljesíteni, az a szememben nem férfi, csupán kisfiú. Pont úgy, ahogy az egyik válaszoló írta.
10.54:most olvasom.Persze egy hároméves gyerek bazira szereti,hogy az apja részegen fetreng,ahlyett,hogy vele játszana.
A szülők a legnagyobb jót tették az unokájukkal,hogy megszabadították a részeges apjátol.
Most karira még egy vazektomia,aztán ,a leendő gyermekekkel is jót tettek.
ez nem családi ügy, ez emberrablás
mindenképp ki kell menniük, vsz. megkérdezik a fickót, hogy önszántából tartózkodik e ott ahol van, ő vsz. azt fogja mondani, hogy igen...
itt a kör bezárul
Te nem egy felnőtt férfiról írsz,hanem egy szellemi fogyatékos debilről!!Mert kb azzal lehetnek ilyet csinálni,nem egy épeszű felnőtt férfival!!!
Ez badarság ahogy van!!
10.54:
Értsd már meg,úgy jártak a legjobban,ha megszabadultak tőle.Ne akard már visszapaterolni hozzájuk.
Inkább mutasd be a nőt pár normális pasinak,had válasszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!