Miért kell nekünk mindenáron a karácsonyi ajándékozás és a karácsony előtti őrület?
Ezt a laptopot , amiről most írok, egyik karácsonyra kaptam a fiamtól meg a férjemtől. Mikor kinyitom, mindig eszembe jut, mennyire örültem akkor, s a mai napig:)
Nagyon szeretek ajándékozni, mindig figyelem a családtagjaim mit mondanak, épp mire vágynak, s januártól egy kis noteszba írom. Így mindig összegyűlik jó néhány dolog, s augusztustól már vásárolgatok belőle. Így anyagilag sem megterhelő, s mindig olyasmit kapnak, aminek valóban örülnek.
Nálunk mindig nagyon kellemes, szeretetteljes hangulatban telik a karácsony.
Nekem ez a legkedvesebb ünnepem.
Már kész vagyok mindennel, süteményeket, előre elkészíthető ételeket már tegnap megcsináltuk, a többi előkészítve a hűtőben, ajándékok becsomagolva, fa felállítva.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Gyertyagyújtás, közös ének, ajándékozás.... eszünk-iszunk, pihenünk, együtt nézünk valami jó filmet .
Mi sem veszunk semmit mert ami kell azt ugyis megvesszuk evkozben...ugy motival a media ahogy akar en mar nem dolok be!
Kisfiam 2 eves es hasznalt jatekot vettem neki. Nem erdekli ugyanis hogy az uj vagy regi a funkcio a lenyeg! Alig varom, hogy felebredjen reggel es megtalalja a nem becsomagolt szamara uj jatekokat! Online vettem mind a kettot.
Egyutt foztunk a ferjemmel feldiszitettuk a fat es nyugisan megvacsiztunk. Aztan neztuk a Shrek harmadik reszet mert az volt a tv-ben eeees parnacsataztunk mind a harman - nagyon jo volt! Ma templomba megyunk...ott toltjuk a nap nagy reszet....
Igazad van. az emberek vakok es nem latjak a lenyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!