Aug.23-ra vagyok kiírva. Minden évben aug 20-án a hosszú hétvégén eljönnek nagybátyámék, nagynénémék, idén arra kértem anyut, ne szervezze ezt meg, önző vagyok?
Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy nagyon önző vagyok, de amikor anyu mondta, hogy tegnap beszélt velük és elkezdték ott is szervezni a dolgokat, teljesen kiakadtam. Nem aludnának itt, hanem a másik nagynénémnél a szomszéd faluban, de akkor is itt lógnának egész nap, de ilyenkor mindig éjszakába nyúlóan kártyáznak, isznak, valaki mindig van a fürdőben, jönnek-mennek, csapkodják az ajtót. Két család, 6-8 ember. Én még a saját barátnőimet sem keresem már hetek óta, annyira nem kívánom senki társaságát, olyan nagy kérés, hogy idén hagyjuk ki ezt?
Ha addigra meglesz a baba nekem nem hiányzik, hogy ennyien itt nyüzsögjenek. Ha még nem akkor hisztis leszek, már most az vagyok. Mit csináljak?
2008. júl. 20. 15:06
11/12 anonim válasza:
Minden "elküldőnek"igaza van, új szempont legfeljebb annyi, hogy se neked, se a babának nem hiányzik a sok különböző fertőzés, amit a jó rokonok hezhatnak. /ami máskor meg se kottyan,de ebben a helyzetben árthat/
12/12 anonim válasza:
Szerintem mindenkit zavarj haza, és készülj nyugodtan a szülésre! Beszélgess a babáddal, a férjeddel arról hogy mi vár rátok! Pihenj sokat, gyűjtsd az erőd! Akinek meg ez nem tetszik, az így járt, ne törődj velük! Most Te vagy a legfontosabb és a bébi! Ne hagyd magad, idővel majd a mamád is megérti! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!