Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem akarom...

Mit csináljak? Nem akarom bántani, de mindig csak utólag veszem észre és annyira bánt.

Figyelt kérdés

az elmúlt időben annyira zűrös minden a párommal. 3 és fél éve vagyunk együtt és imádom egyszerűen ő az életem. de néha annyira hülye tudok lenni, de ő is. ezzel még nem lenne semmi baj, csakhogy veszekszünk és én nem akarok, mert annyira rossz érzés. és mindig csak után jövök rá, hogy lehet túl löttem a célon.

a másik a nemi életünk. mostanában nagyon gyatra és ezt ős is és én is észrevettem. az a baj, ha nekem lenne kedvem vagy dolgozik, vagy valami van, vagy nálunk vannak. aztán amikor neki van kedve akkor vagy nekem nincs vagy szintén van valami. és kezdi megelégelni. amit megértek, de nem tudok parancs szóra térdelni vagy feküdni. nekem az nem megy, viszont megértem és nem akarok ezért is veszekedni vele, de mostanság ez is vitatéma. annyira utálom az egészet:( félek, hogy megelégeli és másnál fogja keresni...

szerintetek ha nincs kedvem akkor is csináljam csakhogy ne máshol keresse?

és mindenre fogjam be a számat, csak ne veszekedjünk?

próbálok vele erről beszélni de mindig vita lesz belőle és az a baj, hogy amit a fejemhez vág igaza van de nem tudok mit csinálni....

2009. dec. 8. 10:09
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

1. Ne fogd be mindenre a szádat, de minek veszekedni. Vannak dolgok, amiről nem egyezik a véleményetek. Ez teljesen normális. Az ilyet le lehet zárni azzal, hogy "ez a te véleményed, ez az enyém" és kész. Tudomásul van véve. Nem kell mindenben meggyőzni a másikat.

2, Szex. Miért nincs kedved? Ne csináld ha nincs kedved, de nekem pl. sok év házasság után is mindíg van, kivéve, ha lázasan fekszem, tehát el kéne gondolkodnod, hogy mi a baj. A veszekedés? Tudat alatt így akarsz bosszút állni, csak azért sem kívánod?

2009. dec. 8. 10:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha egy kis időt külön töltenétek, hogy átgondoljátok a kapcsolatotokat? Ha így marad, az nem csak nektek lesz rossz, hanem esetleg később egy közös gyereknek is, aki nem tehet majd semmit ellene, hiába akarna.
2009. dec. 8. 10:23
 3/9 A kérdező kommentje:

ok azt értem h nem kell mindenről meggyőzni a másikat, csak az a baj, hogy eléggé önfejűek vagyunk, de ezt kipróbálom :D

a másik, hogy nem tudom. lehet tényleg tudat alatt. igazából én sem értem.

nyűgös és kötekedő vagyok mostanság, valószínű azért mert "mikinek" kéne lassan lennie. de eddig olyankor jobban kívántam. talán most így reagálnak rá a hormonok. egyszerűen nem kívánom.

2009. dec. 8. 10:24
 4/9 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!

hát a már csak a gondolatától is sírógörcsöt kapok:(

nagyon szeretem és még napközben is tud hiányozni.

ezért nem is értem mi van velünk mostanság

néha mint ha a mennyekben lennénk, mert vannak ilyen időszakok. összebújunk, együtt főzünk, filmet nézünk, nagyon jól elvagyunk, de néha meg ááá mint a pokol, csak a lángcsóvák hiányoznak...

2009. dec. 8. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem amikor a "poklot" élitek meg, és veszekedtetek, vagy ilyesmi.. Utána menj oda hozzá és kedvesen mondd neki, hogy "nem felejthetnénk el ezt a veszekedést? Én szeretlek" és odabújsz mellé. Lehet, sokat oldana a feszültségeken, ha néha engednétek a véleményetekből.
2009. dec. 8. 10:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Túl önfejűek vagytok mindketten...,egyiksem enged a 21-ből,ez a probléma oka!Kompromisszumra kell törekedni,ahogy irták is,hogy"ez a te véleményed,ez meg az enyém.." Két ugyanolyan habitusu ember hamar kioltja egymást...
2009. dec. 8. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha nem veszel vissza az önfejűségedből, akkor megölöd a kapcsolatotokat. Ha összetartoztok, tudtok változni - tapasztalat -, ami mindkettőtöknek jó, ha nem tudtok változni, akkor nem tartoztok össze, mert csak az igazi mellett vagy képes akár olyan változtatásra is, amit más mellett elképzelhetetlennek tartasz.

Gondolkodj, ér-e annyit a párod, szereted-e annyira, hogy képes vagy mellette legyőzni az egódat?

Én a tériszonyomat és a bátortalanságomat tudtam legyőzni, de csak 1 bizonyos valaki hatására, és ez nagy szó.

2009. dec. 8. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Tegnap én is írtam egy hasonlót. Csak mi már 9 éve vagyunk együtt,és van két gyerek is. Az utóbbi fél évben lettem "bolond",sokat voltam,vagyok egyedül itthon. Mi is akaratosak vagyunk,sok mindenben nem értünk egyet,sok a veszekedés.De mivel nem akarom elveszíteni,hisz szeretem,ha én vagyok a hülye,tudok bocsánatot kérni,kiengesztelni. :) Szerencsére nálunk a szex-el nincs gond,bár két gyerek mellett nem mindig egyszerű megoldani,de mindent megteszünk. :)

Ha szeretitek egymást,akkor muszáj megoldani a gondokat!

2009. dec. 8. 11:16
 9/9 A kérdező kommentje:

jajjj most olyan boldog vagyok!

most beszéltem vele telefonon... írtam neki sms-t mert építkezésen dolgozik és nem akartam zavarni, hogy siessen haza mert beszélnünk kell

épphogy elment az üzenet már hívott is:D

kérdezte, hogy el akarom-e hagyni, vagy mi?

mondtam neki nem csak siessen haza (féltem attól, hogy meló után máshova vinné az útja a tegnap esti veszekedés után)

kérdezte miről akarok vele beszélni? mondtam neki, hogy arról hogy szeretem és várom nagyon haza és beszéljük meg, hogy ki miből engedjen! és megmondtam neki h féltem, hogy máshová elmegy

mondta, hogy esze ágába se jutott volna elmenni, mert szeret, és várta, hogy írok-e neki sms-t:D:D

jajj annyira imádom.

és megpróbálok nem minden hülyeséget magamra venni. és érdekes módon így boldogan ahogy rá gondolok már meg is kívántam:D:P, ugyh megyek takarítok, főzök neki valami finit, és kiválasztok valami sexy rucit estére :D:D:P

köszönöm nektek, hogy kiönthettem a lelkem:D

2009. dec. 8. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!