Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Durva dolog hogy néha azt...

Durva dolog hogy néha azt érzem, hogy nem bírok tovább a barátnőmmel, és legszívesebben szétverném a fejét? Ez mellet szeretem, de sokat bosszant. (tényleg szeretem, de mikor felbosszant, csak nehezen bírom visszafogni magam)

Figyelt kérdés
Tettlegesség még nem volt, de remélem nem is lesz.
2009. dec. 7. 23:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%
00:19 - Neked eddig nem tűnt még fel, hogy a férjed cinikusságból ajánlja fel, hogy mutasd meg (magyarán hülyére vesz), hogyan csinálja, és nem azért, mert olyan szerencsétlen, hogy nem tudná, csak elege van a vitáidból és már csak a cinizmus nyugtatja le olyankor? Kicsit gondolkodj, ha legközelebb is ez lesz, mert sokan csinálják ezt a módszert azokkal, akik irányítani akarják a másikat a szokásaikban.
2009. dec. 8. 00:30
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
Ez csak mégrosszabb lesz. Sürgősen hagyd ott! (tapasztalatból mondom--én nem hagytam ott, csak későb---meg is szívtam...-gyerektartás..bíróság, stb.
2009. dec. 8. 04:39
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Tegyetek kompromisszumot.Beszéljétek meg a problémákat és ha ő is szeret akkor muszáj lesz neki is alkalmazkodni.Főleg ha együtt éltek és még együtt is akartok maradni,akkor kell az alkalmazkodás, hogy nehogy a másik érezze azt hogy csak ő tesz a kapcsolatért.Te próbálj eljárni sportolni vagy valami olyat amivel levezetheted a feszültséget(erre jó a sport).Amúgy nem lehet, hogy annó a szülők túl elkényeztették a barátnődet és emiatt trehány?
2009. dec. 8. 06:55
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Én is hirtelen haragú vagyok, de nem ennyire. Párom előtt még inkább ilyen voltam, de mivel ő birkatürelmű, hatással van rám, és emiatt én is változom. De én az embergyűlöletemből adódóan (amit szintén tudom, hogy minek köszönhetek) hirtelen felkapom a vizet, ha épp olyan ember csinálja, akit nem kedvelek, vagy ha rosszabb napom van, akkor olyan ember, akit nem ismerek. A szeretteimmel kedves vagyok, és tűzbe mennék értük, de mások kiállhatatlannak hisznek, mert én is kiállhatatlannak hiszem őket. Máskor pedig jó hangulatom van, amikor ez az embergyűlölet csitul, háttérbe kerül.

De szerintem barátnődnél ez már pszihológiai eset, hisz ő már egy szia miatt a plafonon van, ha jól értettem. Szerintem vidd el dokihoz.

2009. dec. 8. 13:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre ne fojtsd magadba, és ne higgye, hogy minden rendben.
2009. dec. 8. 16:27
 16/17 anonim ***** válasza:
74%
Ááá erről az jutott eszembe, hogy régen mindig elítéltem a pasit, ha megüt 1 nőt. Aztán mesélte az egyik túratársam, hogy voltak valahol csapatban, szintén túrázni és az egyik srác hozta az újdonsült barátnőt, aki még életében nem volt ilyenen. A lényeg, hogy mikor letáboroztak és elővették a kaját, valami nokedlis krumpli vagy hasonló lehetett. a csaj számon kérte, hogy hol a tejföl?! Hát..tejföl az nem volt, de a csávó volt olyan lovagias és a (nem akarok nagyot mondani, de kb.) 15-20 km lévő faluba elsétált tejfölért. Órák múlva mikor visszaért a csaj kijelentette, hogy neki már elment az étvágya. Szóval én is nő vagyok, de akkor megértettem...(Természetesen nem volt verekedés meg ilyenek)
2009. dec. 8. 17:36
 17/17 A kérdező kommentje:

Nos sok sok válasz érkezett. Köszönöm.

A barátnő szerintem kicsit el lett kényeztetve, hozzám képest pláne. De szeretem és jó ez így, ma pl nem vitáztunk. Mert sportoltam. De ma kedves volt velem. Nekem ingadozó a hangulatom, de neki is és úgy gondolom, ez lehet néha tetőponton, mikor nem kéne találkozzunk. :)

Ta lán ha idősebb lesz és türelemmel fordulok hozzá, ő is türelmesebb lesz. És ha példát mutatok, akkor tanul belőle.

2009. dec. 8. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!