Ez így normális dolog? Vagy beigazolódott a gyanúm?
Figyelt kérdés
körülbelül 5-6 éves korom óta van velünk anyumnak a párja, mára már úgy is mondom másoknak hogy a nevelőapum. általában jó volt a viszonyunk, kisebb-nagyobb veszekedésekkel, rosszabb időszakokkal. viszont tudom hogy nagyon szeret. de sokszor, főleg olyan tizenéves koromban már kellemetlen volt, hogy pl mindig a fenekemet paskolta...olyankor mindig elhúzódtam. meg pl volt olyan tizen pár éves koromban hogy hotdogot ettem, és kicsit nagy volt benne a virsli,és azzal cukkolt hogy minthanem virslit hanem.....de mintha én nem is értettem volna, anyámnak poénkodott. na most vagyok 21 éves. ma volt itthon eyg buli, egyszer csak megölelt, de úgy jó hosszan, megint a fenekemeemet paskolta,és éreztem hogy közben felállt neki. ez most normális? úgy tekint rám mint a lányára? vagy lehet hogy vonzódik is? én mióta felnőttem, 15-16 éves korom óta próbálom kerülni a testkontektust mert mindig azt érzem hogy túl közel akar kerülni hozzám. pl van olyan is hogy amikor a kocsiban ülünk és beszél hozzám elég gyakran megfogja a combom belsejét...eléggéfent. Akárhogy is van, én szeretem őt, nagyon sokat törődött velem mindig, kis koromban apám helyett volt az apám,de mégis ezt évek óta nem tudom hova tenni. szerintetek?
Engem a nevelőapukám 2 éves koromtól kezdve nevelt,apámként szerettem. Nem is volt semmi gond 15 éves koromig. Akkor ő is elkezdett engem pont úgy fogdosni, ahogy te is írtad, Kérdező. Aztán beszólogatott, célozgatott. Én hallgattam róla.
16 voltam, amikor először megerőszakolt. Ez ment 18 éves koromig, anyámnak hiába szóltam, nem hitt nekem.
Amint betöltöttem a 18-at, még érettségi előtt elköltöztem otthonról. Anyám azóta is a férjével él, én meg 10 éve nem voltam náluk.
Menekülj, Kérdező. Költözz el, ha esetleg még velük élsz.
2014. febr. 10. 14:21
22/25 A kérdező kommentje:
Úristen...utolsó, ez durva...sajnálom :(
Köszönök minden választ. igazából csak véleményekre voltam kíváncsi, nem tudom sajnos hogy egy apa meg egy lánya között milyen kontaktus van...nem beszéltem erről senkinek soha , az igazi apum meg soha nem foglalkozott velem. nem voltam biztos benne, hogy ez tényleg zaklatás e vagy csak én élem meg annak. De inkább nem szólok anyumnak. egyébként jó a viszonyunk...meg én havonta kb egyszer járok haza, így mostanában már nem anynira zavaró mint korábban volt. Mert ugye sokkal ritkábban fordul elő. Másrészt anyummal tényleg nagyon jóban vannak. Anyumat is sajnálnám, ha csalódna nevelőapumban, meg a nevelőapumat is, mert meghalt a gyereke, a szülei, a testvére...Senkije nincs. És nem akarok neki rosszat. Nyilván korábban határozottabbnak kellett volna lennem, és elkerülhettem volna ezeket a kellemetlenségeket. De most már így alakult, nem most akarok bekavarni :S
2014. febr. 11. 20:11
23/25 anonim válasza:
Jajistenem, kérdező! MI az, hogy határozottabbnak kellett volna lenned? Ez NEM a te hibád!!! Hanem azé, aki zaklat. Te az áldozat vagy, nem a bűnös! Itt nem segít a sunnyogás, ez csak a pasit védi. Igenis, szóljál az anyukádnak, ez nem bajkeverés, hanem önvédelem. És nehogy már az anyukád is egy ilyen alakkal éljen. Ez nem játék, el is fajulhat, lásd a fenti példát.
2014. febr. 11. 21:54
24/25 anonim válasza:
Én nem mondtam el,anyám miatt nem,jóban voltak,vannak,amikor elmondtam,apám letagadta,anyám mellé (!!!) állt! Csalódtam bennük,azóta nincs intimitás de a lelkem anyám cserbenhagyása miatt darabokban.Tedd helyre az öreget!
2014. máj. 1. 23:04
25/25 anonim válasza:
Hát én totálisan felháborodtam ezen a történeten. Micsoda egy gusztustalan féreg a nevelőapád, hogy ilyen emlékeid vannak!Fel nem foghatom, hogy kicsi korod óta nevelt és képes volt ilyeneket mondani, megáll az eszem! Nálunk is a férjem a nevelőapja a lányomnak de ha egy ilyen halvány gondolata és célzása lenne úgy rúgnám ki mint macskát sz.rni és minden jobbérzésű anya is szerintem. Sokszor fontosabb a pasi mint a saját gyerekük és szerintem nálatok is ez a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!