Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsony a nagyszülőknél....

Karácsony a nagyszülőknél. Viszitek a párotokat?

Figyelt kérdés

Anyámmal ma összevitatkoztunk, mert ő hallani sem akar róla, hogy a párom velünk jöjjön a nagyszüleimhez. Ők nem mondták, hogy nem jöhet, anyám utálja a páromat, de okot nem tud adni rá, hogy miért. Szombaton lesz 1 éve, hogy együtt vagyunk. Húsvétkor is lent volt velünk. Ismerik nagyszüleim, nyáron mentünk volna le hozzájuk pár napra, és amikor említettem h párom is jönne, akkor mondták h persze jöjjön csak. Aztán külföldi nyaralás miatt ez elmaradt, de lényegtelen. Szerintetek sem illő, hogy jönne? Vagy anyám azért csinálja ezt mert nem szereti? Amúgy ajándékot is venne mindenkinek a párom...ja és 25-én megyünk le mamáékhoz.

19/L, a párom 21 éves

2009. dec. 7. 19:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

Sziasztok!

Mi két és fél éve vagyunk együtt a párommal, én nem viszem a nagyszüleimhez, pedig kedvelik a páromat...csak valahogy más az amikor ott van a párom, másképp viselkedik mindenki, mintha neki akarna mindenki "megfelelni", s ez kicsit kényelmetlen...náluk ugyanigy van, ha odamennék rólam szólna az egész mindenki nekem akarna megfelelni:( úgyhogy mi is úgy döntünk 24-e otthon 25, 26-án lehet találkozni:)

És ez nem azért van mert nem szeretem a páromat, egyszerűen ilyen a család hozzáállása és kész...:(

2009. dec. 7. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vigyed, ő már hozzád tartozik, hülyén jönne ki ha nem vinnéd, úgyis kérdeznék h miért nem hoztad el.
2009. dec. 7. 21:07
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Fura anyukád van. Nálunk a párom olyan családtag mint én, vagy a tesóm, vagy bárki. Nincs kivétel. Fordítva is igaz.

Ti már egy családnak minősültök. Bár én 4 éve vagyok a párommal. ÁM ha bemutattad, mápedig igen, és mivel ismerik, ott a helye. Szegény párod, ez azért szarul eshet neki.

2009. dec. 7. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!