Karácsony a nagyszülőknél. Viszitek a párotokat?
Anyámmal ma összevitatkoztunk, mert ő hallani sem akar róla, hogy a párom velünk jöjjön a nagyszüleimhez. Ők nem mondták, hogy nem jöhet, anyám utálja a páromat, de okot nem tud adni rá, hogy miért. Szombaton lesz 1 éve, hogy együtt vagyunk. Húsvétkor is lent volt velünk. Ismerik nagyszüleim, nyáron mentünk volna le hozzájuk pár napra, és amikor említettem h párom is jönne, akkor mondták h persze jöjjön csak. Aztán külföldi nyaralás miatt ez elmaradt, de lényegtelen. Szerintetek sem illő, hogy jönne? Vagy anyám azért csinálja ezt mert nem szereti? Amúgy ajándékot is venne mindenkinek a párom...ja és 25-én megyünk le mamáékhoz.
19/L, a párom 21 éves
Én mindig viszem mindenhová, ha esetleg még sem tud eljönni, akkor is kérdezik, hogy holvan?holvan?
Nem rég voltunk náluk szülinapozni, uncsim a 2 hetes barátját is vitte, és semmi baj nem volt belőle, szóval ez nagyon családfüggő...
Viszont ha én lennék te, akkor tuti vinném...
Ha a párod nem a szük család 2 év után akkor inkább hagyd el. Szerintem egy egészséges 2 éves kapcsolatban az emberek már családtagnak sámítják a másikat (legalább egymást a pároddal)
szerintem meg vigyed csak, nekem 17 évesen is eljött velem a nagyszüleimhez a párom. 21 évesen meg föleg. ilyenkor úgy is felteszik a kérdést mikor házasodtok össze stb...
szerintem anyukádnak nem tetszik és attól fél leégeti öt.
Igen ez valóban család függő és hozzáállás kérdése.
A helyedben nem erőltetném a dolgokat.Lesz még alkalmatok együtt elmenni, talán nem az anyukádékkal együtt kellene mennetek.
24-én ő is,énis csak a szülőkkel,25-26 együtt,és egyik nap egyik,másik nap másik családdal...
jövöre remélhetőleg 24 együtt,addigra talán közös kuckó...
24 a szenteste,akkor mindenki "otthon"...
de nagyszüleidhez ha szeretnéd,vidd,bár én lehet beszolnék anyámnak,hogy ha nemtetszik,maradhat otthon....
22/L
Szia!
Én mint vendég megyek majd el nagyszülőkhöz 25. Szerintem vidd el nyugottan ha a nagyszülők szeretik.Egyébként is ha Téged szeretnek elfogadják azt akit Te szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!