Ez is egyik bnőmmel történt. 3 év után a pasi nem kereste egyszerűen a telefont sem vette fel, mintha a föld nyelte volna el...
a lány gynakodni kezdett, majd felnézett az msn re és látta hogy egy csaj milyen romantikus dolgokat irt a sracnak...ezutan kérdőre vonta a srácot, és még a srácnak állt feljebb, hogy köszönje magának, hogy igy tudta meg :))
(22 éves felnőtt emberről beszélünk...)
2009. dec. 7. 20:49
12/18 anonim válasza:
amikor smsben szakitott velem és ahhoz nem volt bör a képén,hogy elém álljon és ugy mondja el:D
2009. dec. 7. 20:59
13/18 anonim válasza:
2 év után szakított velem. Felhívott és közölte h vége, csak úgy. Mondom: mi van??? Erre ő: ne sírj miattam, te többet érdemelsz nálam, és letette. Később derült ki h másik lány volt a dologban, azért lett hirtelen vége, bennem egy világ dőlt össze. Aztán amikor a másik csaj megunta őt, megint velem akart összejönni, szánalmas volt. Jól lehordtam és letettem. Azóta nincs komoly barátnője, nekem meg már másfél éves komoly kapcsolatom van.
2009. dec. 7. 21:20
14/18 anonim válasza:
Reggel még csókok tőle, így imád, úgy szeret este hazamentem és közölte, hogy hetek óta csak teszi, hogy szeret, pakoljak össze és költözzek el.
2009. dec. 8. 00:21
15/18 anonim válasza:
Mentem haza hozza, mert egyutt laktunk, es nem mukodott a kulcsom. Kicserelte a zarat. Par nappal utana tudtam meg, hogy az uj csaja mar ott is lakik, cuccaimnak bucsut inthettem. Utana nem allt velem szoba, mai napig nem ertem miert, sose veszekedtunk, nem is nyavalyogtam volna, csak a cuccaimat akartam :)
De ennek lassan 10 eve, ma mar boldog vagyok.
2009. dec. 8. 09:04
16/18 anonim válasza:
20:39: :DDD Jó fej volt a barátod, ez tetszik :D:DDDD
2009. dec. 8. 15:10
17/18 anonim válasza:
15:10 nekem annyira nem tetszett... :-)
nagyon padlóra kerültem... De már kihevertem
2009. dec. 9. 20:16
18/18 anonim válasza:
Nekem a legdurvább az volt hogy én szakítottam vele de ő még fél év után sem fogta fel és zaklatott meg fenyegetett.Majdnem rendőrségi ügy lett belőle!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!