Más is kiakadna vagy csak nekem esik ennyire rosszul?
Figyelt kérdés
Tegnap elutaztam reggel, késő délután értem haza. Megkérdeztem a férjemet ő mit csinált ma? Erre ő - hogy én nem vagyok neki senkije , hogy én elszámoltassam! Na ez nálam kiverte a biztosítékot, 18 éve a felesége vagyok és olyat mondani a másiknak , hogy nem vagyok senkije - szó szerint - számomra sértő!! Kíváncsi lennék más , hogy reagált volna rá? Ezek szerint már meg sem lehet kérdezni az embernek a párjától, hogy ő mivel töltötte a napját?2014. febr. 8. 13:03
12/18 A kérdező kommentje:
Azért ennyire különleges mert ezzel a beszólásával azért már túl lőtt az eddigieken!
2014. febr. 8. 13:46
13/18 anonim válasza:
Nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani keni. Van olyan, amikor az egyik fél "felajzott", a másik meg éppen ellazult állapotban van. Ő nyilván ellazult volt, mert csak saját magára kellett figyelnie, talán félálomban is volt, Te meg adrenalinnal telve a sok külső ingertől mentél haza és ott rázúdítottál mindent. Ez olyan, mintha sokkot kapna az ember a hirtelen információ-áradattól, magyarán köpni-nyelni nem tud, azt se tudja mire reagáljon hát ez jön ki belőle......
14/18 anonim válasza:
Tehát 18 éve már ilyen idegbeteg a férjed. Akkor meg? Néha olyan ostoba nők vannak, hogy csak fogom a fejemet. Nőként mondom ezt...
Kérdésre is reflektálva: hogy hogyan reagáltam volna? Nem tudom. Az én férjem nem ilyen.
15/18 anonim válasza:
De hát akkora hülyeséget mondott, ami ráadásul nem is igaz, hogy így már éle sincs a dolognak! Ez nem sértő, hanem egyszerűen nagyon nem is igaz, épp ellenkezőleg. Komplexusai vannak?
16/18 anonim válasza:
Nekem is volt egy utazásom és amikor visszajöttem csak ugy,(aminek tényleg nem volt elõzménye)azt mondta nekem a férjem,hogy mi nem tudunk együtt élni.
Szóhoz sem jutottam.A végén kiderült, hogy a kedves bátyja volt nála és õt elhagyta a neje és gondolom a férjemet teleetette mindennel.Mi is több éves házasok vagyunk!
17/18 anonim válasza:
Hazaérve a férjem ezt a kérdést tenné fel, hogy " hát te mit csináltál ma , " én is azt mondanám, hogy mi ez az elszámoltatás ? Mint egy hajcsár, " remémelem nem loptad a napot ". Ahelyett, hogy megölelted volna, és azt mondtad volna, de jó itthon veled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!